Pronájem byty 3+1, 79 m² - Frýdek-Místek

Pronájem byty 3+1, 79 m² - Frýdek-Místek
  • Adresa Československé armády 723, Frýdek-Místek - Místek
  • Ev. č. RT1010-F2462972
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 79 m²
  • Vlastnictví osobní

12 750 Kč za měsíc

+ služby 2940, kauce 25500, + adm. poplatek 6000

 

Pronájem byty 3+1, 80 m2 - Frýdek-Místek

Pronájem bytové jednotky 3 + 1, ul. Československé armády 723, Frýdek-Místek k dlouhodobému pronájmu s možností trvalého pobytu.
Frýdek-Místek je vstupní brána do Beskyd. Město na soutoku řeky Morávky a Ostravice s dostatkem zeleni, parky, dětskými hřišti a krásným výhledem na okolní hory. Ve městě je několik základních škol a dvě gymnázia. Volnočasové centrum Klíč s dostatečnou nabídkou kroužků pro děti, vyhlášená šachová škola, zimní stadion, atletický stadion a samozřejmě fotbalový stadion. Ve volném čase je možno využít cyklostezku spojující Ostravu s Beskydy nebo areál u přehrady Olešná s aquaparkem, minigolfem a dalšími sportovišti a atrakcemi pro malé i velké. Kvalitní lékařskou péči zajištuje Nemocnice a poliklinika. Ve městě je velmi aktivní spolek pro seniory s vlastní budovou, pořádající řadu akcí a zájezdů. Výborná dopravní dostupnost do Ostravy a to jak autem tak vlakem nebo autobusy. Bydlení ve FM je velmi příjemné a pohodlné.
Jedná se o byt, který nyní prochází kompletní rekonstrukcí a bude k dispozici od 5.12.2024. Byt se nachází v panelovém domě s výtahem, v blízkosti centra. Byt je slunný a dispozičně velmi dobře řešen. Z prostorné předsíně se vstupuje do pokojů, kuchyně, WC a koupelny. Pokoje jsou neprůchozí. Dům je udržovaný, možnost parkování před domem. Veškeré služby v dosahu.
Možnost přihlášení trvalého bydliště. Velkou výhodou bytu jsou dva balkóny. V celém bytě je nová elektroinstalace, zrušen rozvod plynu. Bude zde dodána nová kuch. linka s elektrickou varnou deskou, vestavěnou troubou a myčkou, umístit pračku můžete do koupelny. Na podlaze v kuchyni bude plovoucí podlaha. Bude se dělat rovněž nová koupelna s vanou a dlažbou v barvě slonová kost. WC zvlášť. V předsíni bude nová plovoucí podlaha. V celém bytě budou nové dveře, včetně vstupních. Ve všech 3 pokojích bude rovněž nová plovoucí podlaha. Pokud tedy hledáte krásný a nový byt, je to to pravé pro Vás. Těšíme se ne prohlídku.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaČeskoslovenské armády 723, Frýdek-Místek - Místek
OkresFrýdek-Místek
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha79 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování5. prosinec 2024
ParkováníAno
Výtahano
Balkónano
Sklepano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
TopeníÚstřední dálkové