Prodej ubytování, 118 m2 - Praha - Žižkov

Prodej ubytování, 118 m2 - Praha - Žižkov
  • Adresa Chlumova 307/3, Praha - Žižkov
  • Ev. č. RT1328-03_2024_ 101_102_103
  • Typ ubytování
  • Plocha 118 m²

15 590 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Výhodný investiční balíček 2 x 2+kk a 1 x 1+kk

Získejte 3 nové jednotky v 1. podzemním podlaží činžovního domu, kde právě vrcholí celková rekonstrukce. Prostory jsou vhodné pro krátkodobé ubytování hostů s očekávaným výnosem 7 % nebo ke střednědobým pronájmům, kde se výnosy pohybují kolem 5,4 %. Dlouhodobé pronajímání jako studentské bydlení vynese v této lokalitě přibližně 4,3 %.

Původní budova z konce 19. století se dostane do stavu srovnatelného s novostavbou, aniž by ztratila své historické kouzlo. Součástí oprav je také nový výtah a Smartboxy ve vstupní hale. Kromě toho se revitalizuje sousední ulice Seifertova včetně jejího křížení s ulicí Chlumova, kde stojí náš dům. To znamená, že získáte nemovitosti v renovovaném domě s pěkným okolím.

V 1. PP rezidence Chlumova 3 vznikly tři krásné jednotky o celkové ploše 125,8 m2 a dispozicích 2 x 2+kk a 1 x 1+kk. Všechny mají podlahové topení a samostatné měření spotřeb. Velkorysá okna s trojskly mají bytelnou hliníkovou konstrukci. V pěkně obložených koupelnách jsou prostorné sprchové kouty a všude jsou připravené vývody na instalaci kuchyňských linek. Hotové jsou též přípojky na pračky. To vše je zárukou komfortního ubytování vašich zákazníků v širším centru hlavního města. Jednotky si můžete zakoupit samostatně nebo dohromady jako bezpečné zhodnocení vašich finančních prostředků.

Přímo u domu v ulici Seifertova je zastávka MHD Lipanská, odkud doveze tramvaj vaše hosty na Václavské náměstí za pouhých 6 minut.

Na vycházky do přírody mohou vaši klienti chodit do nádherných Riegrovo sadů, do parku Parukářka nebo do parku Vrch Vítkov. Všude si vychutnají snové výhledy na panorama hlavního města.

Poblíž domu se nachází řada restaurací, hospůdek, kaváren, divadlo, potraviny ale i nemocnice a lékárna. Vaši zákaznící tak budou mít po ruce vše potřebné. A pokud zatouží po návštěvě Pražského hradu, vystoupí za 24 min přímo u něj z pražské MHD.

Naše divize BOUTIQ Development řídí obnovu domu, proto vám podrobně zodpovíme veškeré dotazy k průběhu stavby i nabízeným jednotkám. Kontaktujte nás co nejdříve a domluvte si prohlídku, ať se můžete správně rozhodnout.

Údaje k nemovitosti

KategorieUbytování
LokalitaChlumova 307/3, Praha - Žižkov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná118 m²
Plocha podlahová126 m²
Plocha nebytových prostor118 m²
Obchodní plocha118 m²
Počet podlaží6
Stav objektuV rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování31. prosinec 2024
Datum ukončení výstavby30. září 2024
Rok kolaudace2024
Rok výstavby1870
ZařízenýNe
Výtahano
KomunikaceDlážděná
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové

Podobné nemovitosti