Prodej nemovitosti v centru obce Praha 5 – Řeporyje, ul. Ořešská

Prodej nemovitosti v centru obce Praha 5 – Řeporyje, ul. Ořešská
  • Adresa Ořešská, Praha - Řeporyje
  • Ev. č. RT1293-N07400
  • Typ ubytování
  • Plocha 1 231 m²

info v RK

 

Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme nemovitost situovanou na velmi lukrativním místě v obci Praha 5 – Řeporyje, ul. Ořešská.

Dům s celkovou plochou 1231m2 je situovaný na parcele o ploše 1021m2 a je v tuto chvíli používaný jako ubytovna. Má velmi zajímavý potenciál rozšíření (větší zastavěná plocha/dostavba posledního podlaží) a následnou transformaci na rezidenční bydlení či kombinace rezidence/komerce. Jedná se o velmi strategické místo, hned vedle je vlakové nádraží, které by mělo, stejně tak jako jeho okolí, v nejbližší době projít renovací s důrazem na jeho historii, o což se aktivně snaží místní starosta.

V současné době je dům z hlavní části využívaný jako zaběhlá ubytovna (27 pokojů, 67 lůžek), v přízemí je pak ještě kadeřnictví (pronajato) a komerční prostor, jež byl pronajatý jako lékárna (prázdný). Suterén tvoří vinárna s wc (31,5m2).

Vytápění zajišťují plynové kotle, teplou vodu bojlery. Na terase, z které je krásný výhled na okolí, jsou instalovány solární panely.

Nechcete ztrácet čas? V případě zájmu Vám rád pošlu odkaz na virtuální prohlídku, abyste měli úplnou představu o nabízené nemovitosti (360° prohlídka s možností orientace ve videu dle vašich představ).

Méně úsporná D

Údaje k nemovitosti

KategorieUbytování
LokalitaOřešská, Praha - Řeporyje
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná1.231 m²
Plocha pozemku1.021 m²
Plocha zastavěná397 m²
Počet podlaží4
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahne
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové

Podobné nemovitosti