Prodej rodinné domy, 110 m² - Tehov

Prodej rodinné domy, 110 m² - Tehov
  • Adresa Osada Lada, Tehov
  • Ev. č. RT1379-01399
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 110 m²

7 800 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej, rodinný dům, 3+kk, 110 m2, Tehov, Praha - Východ

Na prodej nabízíme rodinný dům s bazénem v malebné obci Tehov u Říčan.

Dům je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti přírody, ale zároveň si přejí mít dobrou dostupnost do Prahy.

Nachází se na pozemku o rozloze 701 m2, přičemž zastavěná plocha činí 57 m2 a celková užitná plocha domu je přibližně 110 m2. Dům je velmi prakticky a účelně řešen. V přízemí naleznete prostorný obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, kde dominují krbová kamna, která celému prostoru dodávají příjemnou a útulnou atmosféru.
Z obývacího pokoje je přístup na terasu, kde si můžete vychutnávat klid a pohodu.

V podkroví domu se nacházejí dva samostatné pokoje, které poskytují dostatek prostoru pro rodinné bydlení nebo návštěvy. Na pozemku je umístě bazén s krytem, který poskytuje možnost relaxace a odpočinku během teplých letních dní. Dům je vybaven elektřinou a má vlastní septik. Topení je zajištěno krbovými kamny v obývacím pokoji a elektrickými přímotopy v podkroví, což umožňuje komfortní bydlení i v chladnějších měsících.

Na pozemku se nachází vlastní studna, která poskytuje dostatek vody pro celý dům i zahradu. Parkování je možné v garáži pro jedno auto, navíc je k dispozici prostor na pozemku pro parkování až tří dalších vozidel.
Tehov u Říčan je velmi atraktivní lokalita pro rodinné bydlení díky svému klidnému prostředí a zároveň dobré dostupnosti do Prahy.

Cesta autem do centra Prahy trvá přibližně 30 minut, což zajišťuje pohodlné dojíždění, ať už o víkendech nebo v rámci každodenního dojíždění do práce. Veřejnou dopravou je možné se dostat do Prahy za zhruba hodinu.

Tento rodinný dům nabízí ideální kombinaci pohodlného a klidného bydlení v přírodě s rychlou dostupností do hlavního města, což z něj činí atraktivní volbu jak pro rekreační účely, tak i pro trvalé bydlení.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaOsada Lada, Tehov
OkresPraha-východ
Velikost2 pokoje
Užitná plocha110 m²
Plocha pozemku701 m²
Zastavěná plocha57 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
Terasaano
Bazénano
Sklepano
KomunikaceŠtěrková
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina120V, 230V
OdpadSeptik