Prodej byty 3+1, 90 m² - Praha - Smíchov

Prodej byty 3+1, 90 m² - Praha - Smíchov
  • Adresa Lidická, Praha - Smíchov
  • Ev. č. RT1363-26865-1
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 90 m²
  • Vlastnictví osobní

12 500 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej bytu 3+1, 91 m2 - Praha - Anděl

Prodej prostorného bytu 3+1 s parkováním ve dvoře, 91 m2 na prestižní adrese v Praze 5 – Anděl

Důležitá fakta:
- byt 3+1, 90,70 m2
- 2.patro
- kumbál na patře 1,5m2
- parkovací místo
- nová dvojitá okna
- nový kondenzační kotel (Vailant turboTec plus VUW)
- výtah
- 2 minut chůzí metro Anděl
- 9 minut chůzí Náplavka
- výnos z komerčních prostor
- v domě a bytě zaveden vysokorychlostní internet až 1Gbps


Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o velikosti 91 m2 s parkovacím místem ve dvoře a praktickým kumbálem o velikosti 1,5 m2, nacházející se ve druhém patře cihlového domu v žádané lokalitě Prahy 5, Anděl.

Byt se vyznačuje moderním designem, vzdušností a vysokými stropy, které dodávají pocit otevřenosti a pohodlí. V roce 2016/2017 byla realizována výměna oken orientovaných na jih a renovace fasády domu dle projektu památkové péče hlavního města Prahy, což zajišťuje vynikající tepelnou izolaci a klidné bydlení. V roce 2021 byly v obývacím pokoji a ložnici položeny nové laminátové podlahy. Byt je vybaven plynovým kondenzačním kotlem Vailant turboTec plus VUW.

Byt nabízí klidné a tiché prostředí díky dvojitým oknům. Jeho orientace je jižní. Součástí bytu je uzamykatelná sdílená venkovní chodba, která poskytuje vyšší úroveň bezpečnosti a soukromí, a dále praktický uzamykatelný kumbál. K bytu je k dispozici parkovací místo, což je velkou výhodou v této lokalitě.

Lokalita Anděl je ideálním místem pro ty, kteří chtějí žít v srdci dynamického městského prostředí, ale zároveň vychutnat klidné a pohodlné bydlení. Tato oblíbená pražská čtvrť nabízí vynikající dostupnost a širokou škálu služeb:

Výborná dopravní dostupnost:
Pouhé kroky od bytu se nachází stanice metra linky B (Anděl), tramvajové a autobusové zastávky, které zajišťují snadné spojení s centrem města i ostatními částmi Prahy.

Občanská vybavenost:
V blízkosti se nachází obchodní centrum Nový Smíchov s množstvím obchodů, supermarketů, restaurací a kaváren. Nedaleko také najdete populární Manifesto Market.

Volnočasové aktivity:
Lokalitě dominují oblíbené parky jako Petřín, Mrázovka a nábřeží Vltavy, které nabízejí možnosti pro procházky, běhání a relaxaci. Kulturní nadšenci ocení blízkost divadel, muzeí a památek.
Školy a zdravotní zařízení: V okolí se nachází školky, školy a zdravotnická zařízení, což činí tuto lokalitu ideální pro rodiny s dětmi.

SVJ disponuje prostředky, které byly vybrány ze zálohových plateb a výnosů z pronájmu komerčních prostor. V roce 2026 je plánována oprava vnitřní fasády domu a dvora. Rekonstrukce interiérů domu je rovněž v plánu, i když zatím bez stanoveného termínu. Vše bude hrazeno přímo SVJ bez nutnosti úvěru.


Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Petr Kopačka
realitní makléř

Nehospodárná E

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaLidická, Praha - Smíchov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha90 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
ZařízenýNe
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Sklepano (1 m²)
TelekomunikaceInternet
VodaDálkový vodovod