Prodej byty 3+1, 107 m² - Praha - Smíchov

Prodej byty 3+1, 107 m² - Praha - Smíchov
  • Adresa Pod Hybšmankou 3103/8, Praha - Smíchov
  • Ev. č. RT1360-06707
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 107 m²
  • Vlastnictví osobní

13 990 000 Kč

včetně provize

 

Mezonetový byt s garáží a terasou | Smíchov

Prostorný mezonetový podkrovní byt, ke kterému náleží terasa, balkon, sklep i garáž. Plocha bytu se dle laserového přeměření pohybuje na hranici 107 m2 a je tvořen dispozicí 3+1, přičemž ho lze jednoduše přepracovat na 3+kk (takto byl koncipován v minulosti - staré fotky jsou k dispozici). Hlavní devizou je umístění v komorním cihlovém domě s nízkým počtem jednotek, který se nachází ve zcela klidné lokalitě pod Strahovem.

Výhled z 10 metrové jižní terasy není ničím stíněn a s pohledem do korun stromů skvěle koresponduje s mimořádně klidným charakterem lokality. Kolem domu takřka nulový provoz, žádné hluky produkující vlivy v okolí, a přitom zhruba 7 minut autem na Anděl. Výstup na terasu navazuje na pokoj, který je schodištěm propojen s horním podlažím. To je rozděleno na dvě sekce - hlavní ložnici a šatnu. Souhrnná výměra je pak 36 m2. Berte však, prosím, na vědomí, že ačkoliv je toto využití původní půdy zkolaudované (2006), není dosud přičleněno k jednotce prohlášením vlastníka.

Spodní podlaží pak dále tvoří dvě ložnice. První u terasy ze zkoseným stropem (13,6 m2) a druhá s výstupem na balkon (4,4 m2), jejíž plocha je 14,8 m2. Tato ložnice původně nebyla a byla vytvořena příčkou mezi kuchyní a tehdejším obývacím pokojem. Kuchyně s jídelnou je propojena s prostornou chodbu, ze které je vstup na oddělenou toaletu a koupelnu se sprchou. Vytápění je řešeno vlastním novým plynovým kotlem.

K bytu také náleží sklep (1,6 m2) a velkým benefitem je pak vlastní garáž (dvě stání za sebou, k bytu patří přední stání - zadní se využívalo jako studio). Parkování je však bez potíží možné i na ulici, ve které opravdu takřka neexistuje provoz. Ulice je totiž bokem mimo vytěžované tahy a tvoří pouze přístup rezidentům, kteří bydlí v okolních menších bytových domech či vilkách. Více o tomto bytě se dozvíte na webu, který vám rád na vyžádání zašlu (plánek, podklady k půdě, poplatky a podobně).

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaPod Hybšmankou 3103/8, Praha - Smíchov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Typ bytumezonet
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha107 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuRohový
Umístění objektuKlidná část obce
ZařízenýČástečně
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Balkónano (4 m²)
Terasaano (10 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové