Prodej, Byty 3+1, 69 m2 - Havířov-Podlesí

Prodej, Byty 3+1, 69 m2 - Havířov-Podlesí
  • Adresa Jurije Gagarina, Havířov - Podlesí
  • Ev. č. RT1236-00167
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 68 m²
  • Vlastnictví družstevní

3 300 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize

 

Nabízíme družstevní byt po celkové rekonstrukci, dispozice 3+1 s lodžií, byt se nachází v přízemí panelového domu, ulice Jurije Gagarina, Havířov - Podlesí. Umístění bytu Vám umožnuje mít pocit, že žijete v rodinném domě a máte zde i mít možnost se realizovat v zahradní činnosti, zkusit být průkopník a začlenit keře, kytky, trvalky kolem panelových domů a žít v blízkosti přírody. Výhodou tohoto bytu je i vlastní bezbariérový vchod a využití prostoru v chodbě před bytem.

Nabízený byt prošel celkovou rekonstrukci . V bytě jsou kompletně nové rozvody elektřiny, vody, odpadů. Jsou nové omítky, nové podlahy, včetně vyrovnání podlah, sádrokartonové podhledy, nové vstupní dveře, nové interiérové dveře s obložkami, nové osvětlení. V koupelně, která je zvětšená o část chodby je příprava pro pračku a sušičku. Kuchyňská linka je provedena na míru kuchyňským studiem a je zařízená vestavěnými spotřebiči, el. varná deska, mikrovlná trouba, myčka, digestoř, příprava pro vestavěnou lednici.

Byt má prostorný obývací pokoj se vstupem do lodžie. V obývacím pokoji je elektrický krb, který v chmurném počasí navodí příjemnou teplo atmosféru, zároveň i ohřívá prostor.
Lodžie je zasklená a je dostatečně prostorná.

Klidná a žádaná lokalita v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Doporučujeme prohlídku.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaJurije Gagarina, Havířov - Podlesí
OkresKarviná
VlastnictvíDružstevní
Převod do OVne
Plocha užitná68 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Výtahano
Balkónano

Podobné nemovitosti