Moderní zděný byt 2+1 v širším centru města Plzně

Moderní zděný byt 2+1 v širším centru města Plzně
  • Adresa Havlíčkova, Plzeň - Jižní Předměstí
  • Ev. č. RT1151-24388
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 65 m²
  • Vlastnictví osobní

3 900 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Předmětem nabídky k prodeji je moderní, zděný byt s dispozicí 2+1 o výměře cca 65 m2. Byt se nachází nedaleko historického centra Plzně v ulici Havlíčkova.

Nabízený byt byl v roce 2024 částečně rekonstruován, byla osazena nová plastová okna, instalován sádrokartonový podhled pro zajištění atraktivity bytu, osazena nová kuchyňská linka, částečně podlahové krytiny a nová topná tělesa. V kuchyni je nová kuchyňská linka vybavena vestavěnými spotřebiči jako je elektrická varná deska, elektrická trouba, myčka na nádobí, digestoř. Z kuchyně se vchází do obývacího pokoje, přes který se prochází ložnice. Obytné pokoje nejsou zařízené a nabízí tak novým uživatelům prostor pro zařízení dle vlastních potřeb. Z předsíně, kde je dostatek místa pro šatník a botník, se vstupuje do moderní koupelny. V moderní koupelně je sprchový kout, umyvadlo se skříňkou a toaleta. Samozřejmostí je připojení na internet a TV. Podlahu kryje vinyl, laminátová plovoucí podlaha nebo dlažba, okna jsou plastová. Topení zajišťují moderní elektrická topná tělesa s wifi ovládáním na dálkový systém. Ohřev teplé vody zajišťuje elektrický bojler. Společné prostory jsou udržované.

K bytu náleží právo užívat sklepní kóji, umístěnou v prvním podzemním podlaží. Sklepní kóje je vhodná k umístění sportovních nebo sezónních věcí. Parkování je možné v přilehlé ulici Havlíčkova.

Bytový dům se nachází v docházkové vzdálenosti historickému centru města, což umožňuje velmi dobrou dostupnost. V těsné blízkosti je bezpočet kulturních a restauračních zařízení, lékař, park, sportoviště, pošta, nákupní možnosti, škola, MHD atd.

Pokud hledáte moderní bydlení v centru města, je tato nabídka určená právě Vám.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaHavlíčkova, Plzeň - Jižní Předměstí
OkresPlzeň-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná65 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické

Podobné nemovitosti