Prodej byty 2+1, 85 m² - Málaga, Costa del Sol, Los Flamingos

Prodej byty 2+1, 85 m² - Málaga, Costa del Sol, Los Flamingos
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Los Flamingos, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R3974668
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 85 m²
  • Vlastnictví osobní

469 000 EUR

 

Byt na prodej 85 m2 Los Flamingos

Krásně zařízený apartmán se 2 ložnicemi v Hoyo 19, který se nachází v nádherném a exkluzivním komplexu Los Flamingos Golf Resort Resort v Benahavisu. Apartmán má teplou a studenou klimatizaci, mramorové podlahy, hlavní ložnici s vlastní koupelnou, vestavěné skříně, plně vybavenou kuchyň, hlídané podzemní parkoviště s přímým přístupem výtahem.
Nemovitost se nachází v exkluzivní soukromé urbanizaci, která nabízí nádherný výhled na pobřeží, Středozemní moře. Komplex se skládá ze 4 bloků, apartmány jsou obklopeny krásnými udržovanými zahradami a soukromý pozemek nabízí dva bazény, padel tenisové kurty, dětské hřiště a putting green pro nácvik dokonalého puttování. Itn má prostornou a soukromou terasu.
Los Flamingos Resort v Benahavis má tři golfová hřiště a slavný a prestižní hotel, lázně a plážový klub Villa Padierna. tato exkluzivní adresa se nachází v blízkosti veškeré občanské vybavenosti a je vzdálena jen kousek od l známé Marbelly, Puerto Banus a Estepony. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Los Flamingos, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha85 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (16 m²)
TelekomunikaceInternet