Pronájem byty 2+kk, 75 m2 - Praha - Josefov

Pronájem byty 2+kk, 75 m2 - Praha - Josefov
  • Adresa Maiselova 57/9, Praha - Josefov
  • Ev. č. RT1328-202415
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 75 m²
  • Vlastnictví osobní

40 000 Kč za měsíc

+ poplatky za služby a zálohy na energie

 

Jak by se vám zamlouval dvoupokojový mezonet v kompletně zrenovovaném paláci s výhledem na Maiselovu synagogu na jedné z nejlepších adres v centru Prahy? Staňte se prvními nájemníky v tomto vkusném bytě, kteří se nastěhují po nedávné rekonstrukci.

V domácnosti je vám k dispozici plně vybavená moderní kuchyňská linka, vestavěné skříně a pár solitérních kousků nábytku, které ladí s historickým duchem budovy a potažmo celé čtvrti. Za zmínku také stojí podlahy z krásných dřevěných parket a elegantní koupelna. Další výhodou je klid a pořádek v domě a vysoká bezpečnost celého Josefova.

Jako bonus získáte možnost být za pár minut na Karlově mostě. Památky, kvůli kterým přijíždí obdivovatelé z celého světa, se stanou vašimi nejbližšími soudsedy. Můžete korzovat po nábřeží Vltavy, kde jezdí bílé výletní lodě a užívat si výhledy na protilehlý Pražský hrad, vrch Petřín s parkem a rozlehlé Letenské sady. Jinými slovy, můžete žít přímo v srdci metropole, která oplývá všemi vymoženostmi hlavního města, a současně zůstanete přírodě nadosah.

Když vyjdete z domu po setmění, spatříte úplně jiné město, než ve dne. Na vlastní oči se přesvědčíte, že Praha je magický klenot. Slavná kopie Eiffelovy věže na Petříne je v noci stejně jako hrad nádherně osvětlená. Lampiony ozáří celé nábřeží a vy si rázem připadáte jako u moře.

Proto využijte této jedinečné nabídky. Dům se rychle plní a my vás rádi vezmeme na nezávaznou prohlídku, dokud je čas. Neváhejte, ať můžete žít svůj sen kousek od legendárního orloje a chodit do Národního divadla.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaMaiselova 57/9, Praha - Josefov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Typ bytumezonet
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná75 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
Datum nastěhování7. červen 2024
ZařízenýČástečně
Výtahano
KomunikaceDlážděná
TelekomunikaceSatelit
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové

Podobné nemovitosti