Pronájem byty 2+1, 54 m² - Praha - Modřany

Pronájem byty 2+1, 54 m² - Praha - Modřany
  • Adresa U zastávky, Praha - Modřany
  • Ev. č. RT1252-00117
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 54 m²
  • Vlastnictví osobní

18 500 Kč za měsíc

 

Pronájem prostorného bytu 2+1, 54 m2 - společná zahrada - Praha - Modřany

Exkluzivní nabídka pronájmu prostorného bytu, který se nachází ve 4.NP z deseti, v panelovém domě v ulici U zastávky, v pražských Modřanech. Celková užitná plocha bytu činí 54 m2 s balkónem o ploše 2,5 m2.

Bytová jednotka je dispozičně řešená jako 2+1. Za vstupními dveřmi se nachází chodba, z níž je přístupná samostatná toaleta, koupelna s vanou a prostorný obývací pokoj. Z něj po pravé straně vstoupíte do kuchyně vybavené kuchyňskou linkou, myčkou nádobí, kombinovaným plynovým sporákem s elektrickou troubou, digestoří a lednicí. Samotný prostor kuchyně je chytře rozdělen malou zdí a vzniklý prostor nabízí využití například pro malou pracovnu. Z obývacího pokoje je dále přístupná ložnice s balkónem.

Byt je po celkové rekonstrukci a nabízí se jako částečně zařízený, s množstvím na míru zhotovených úložných prostor, sedačkou s křeslem a konferenčním stolkem, jídelním stolem se židlemi, dvě postele. Na podlahách plovoucí podlahy, na toaletě, v koupelně a na chodbě dlažba. Trojskla v nových plastových oknech s venkovními žaluziemi zaručují sníženou hlučnost. Topení je zajištěnou centrální plynovou kotelnou přímo v domě. Součástí bytu je i sklep o výměře 3 m2 a k dispozici je i kočárkárna a sušárna. Velkým benefitem je společná zahrada s grillem, kterou rádi využijete pro letní posezení s rodinou nebo přáteli.

Měsíční nájem činí 18 500 Kč, zálohy na služby jsou 4 900 Kč/měs. (dle počtu osob), elektřinu a plyn si nájemce převádí na sebe. Vrátná kauce ve výši dvou nájmů, provize RK ve výši jednoho nájmu

V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost: školy, školky, sportovní zařízení, lékaři, restaurace, kino apod. Nedaleko se nachází cyklostezka, přírodní památka Modřanská rokle a přírodní park Radotínsko-Chuchelský háj. Dopravní dostupnost centra Prahy je vynikající: stanice tramvaje 1 min. od domu. Zaujala Vás tato nabídka? Neváhejte mne prosím kontaktovat, ráda Vám ji osobně představím.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaU zastávky, Praha - Modřany
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha54 m²
Počet podlaží10
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování5. listopad 2024
Balkónano (3 m²)
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace