Prodej vila, 166 m² - Málaga, Costa del Sol, Riviera del Sol

Prodej vila, 166 m² - Málaga, Costa del Sol, Riviera del Sol
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Riviera del Sol, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4825048
  • Typ vila
  • Plocha 166 m²

599 000 EUR

 

Vila na prodej 166 m2 Riviera del Sol

Nádherná vila se 4 ložnicemi na Riviera del Sol
Vstupte do světa moderního luxusu v této nádherné samostatně stojící vile se 4 ložnicemi a 3 koupelnami, která se nachází v klidné a exkluzivní enklávě Riviera del Sol. Tento kompletně zrekonstruovaný dům, zasazený do soukromé butikové urbanizace, nabízí jedinečný životní styl v jedné z nejžádanějších oblastí pobřeží Costa del Sol.
Nejdůležitější informace o nemovitosti:
- Prostorné a elegantní bydlení: Tato vila se 4 velkorysými ložnicemi je ideální pro rodiny nebo zábavné hosty. Hlavní apartmá a další dvě ložnice se nacházejí v horním patře, zatímco čtvrtá ložnice na polopodzemním podlaží nabízí větší soukromí - ideální pro hosty nebo vytvoření odlehlé kanceláře či mediální místnosti.
- Luxusní koupelny: Tři elegantní, moderní koupelny s prvotřídním vybavením a povrchovými úpravami zajišťují komfort a pohodlí. Dvě ložnice se mohou pochlubit vlastními koupelnami, které dodají ještě více luxusu.
- Moderní otevřený design: Obývací a jídelní prostor s otevřeným konceptem, který je světlý, vzdušný a krásně navržený, snadno přechází do nejmodernější kuchyně. Kuchyně je vybavena špičkovými spotřebiči a je vytvořena s ohledem na styl i funkčnost a je ideální pro kulinářské nadšence.
- Soukromá venkovní oáza: V rozsáhlé soukromé zahradě najdete klidné útočiště s bránou z ulice a přímým vstupem do společné zahrady a bazénu. V této exkluzivní urbanizaci se nachází pouze 12 domů, takže si budete užívat jedinečného soukromí a klidu. Ať už pořádáte letní grilování, nebo si vychutnáváte klidnou ranní kávu, tento venkovní prostor je vaší osobní svatyní.
- Dostatek parkovacích míst: Vlastní garáž pro jeden vůz a další parkovací místo na příjezdové cestě zajišťují pohodlí pro vás i vaše hosty.
- Kontrola klimatu a zabezpečení: Tato vila je vybavena klimatizací v každé místnosti pro celoroční pohodlí a také nejmodernějším zabezpečovacím systémem, který zajistí váš klid.
Poloha, poloha, poloha:
Tato vila má ideální polohu v pěší vzdálenosti od místních barů, restaurací a základní občanské vybavenosti a nabízí maximální pohodlí. Pláž je vzdálena pouhých 20 minut chůze nebo 4 minuty jízdy autem, což je ideální pro užívání si slunce, moře a písku, kdykoli se vám zachce.
Marbella je vzdálená pouhých 15 minut a Fuengirola pouhých 10 minut jízdy, takže budete mít rychlý přístup k prvotřídním restauracím, nákupům a zábavě, a přitom si budete užívat klidu a soukromí Riviera del Sol. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Riviera del Sol, Španělsko
Velikost4 pokoje
Užitná plocha166 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ParkováníAno
Terasaano (22 m²)
Bazénano