Prodej vila, 260 m² - Altea la Vella

Prodej vila, 260 m² - Altea la Vella
  • Adresa Altea la Vella, Španělsko
  • Ev. č. RT1350-02653
  • Typ vila
  • Plocha 260 m²

1 921 000 EUR

bez DPH, bez poplatků, včetně provize, bez právního servisu

 

Luxusní vila s terasami s nádherným výhledem na moře! Altea, Costa Blanca, Španělsko

Nabízíme Vám na prodej velkou luxusní vilu s neuvěřitelnou polohou, vedle Altea club de Golf, v blízkosti pláže Olla a přístavu Campomanes, pouhých 8 km do centra Altea společně s Altea la Vella, tradičně známou pro svou kvalitu života, služby kulturní a umělecké, naleznete zde také širokou škálu restaurací s jedinečnou gastronomickou nabídkou. Provozovat lze různé sportovní a kulturní aktivity.

Vila je navržena na pozemku s nádherným výhledem na moře v exkluzivní komunitě. Několik teras, verandy a zahradní plochy doplňují design této senzační vily v Altea.

Dispozice vily - 4 ložnice, 6 koupelen, bazén, výtah, vše v nejlepší kvalitě a dokonalém designu. Je rozložena do tří úrovní, vchod se nachází v nejvyšším patře, kde se nachází vstupní hala, která je propojena s garáží pro dvě auta. Zde můžete použít schody nebo výtah do nižších pater, který komunikuje se zbytkem domu. V prostředním patře jsou čtyři ložnice. Hlavní ložnice má postel umístěnou tak, aby si užívala nádherný výhled na moře, má přístup na soukromou terasu a má vlastní koupelnu a šatnu.

V přízemí se nacházejí všechny obytné prostory, otevřené a světlé, kuchyň s centrálním ostrovem se připojuje k jedné verandě a venkovní terase s bazénem, která vás zavede k moři, aniž byste opustili dům. Dále prostorný obývací pokoj s jídelnou, který má velká okna a přístup na druhou verandu, hlavní terasu a je jedním z klenotů této vily. V tomto patře najdeme také prádelnu, vnitřní a venkovní koupelny pro hosty, stejně jako přístup k výtahu.

Vila je vybavena výtahem, zabezpečovacím systémem, systémem SmartHome, podlahovým vytápěním, klimatizací, technickým osvětlením a kuchyní vybavenou elektrospotřebiči.

Pozemek 957m2, celková plocha domu 505 m2, obytná plocha domu je 260,9 m2, terasa zaujímá plochu 114, 9 m2.

Design, vybavení, kvalita a působivé výhledy na moře, úžasné soukromí a klid na vás čekají v Altea, Costa Blanca North. Altea, nebo okouzlující bílá krása, je okouzlující kosmopolitní město, patří do provincie Alicante a je takovou malou oázou klidu uprostřed Costa Blanca. Město Benidorm je nedaleko. Na letiště se dostanete za 48 min. Přímé napojení na dálnici AP 7.

Vila je ve výstavbě, předání nemovitosti je plánováno na konec roku 2025.

Při koupi této luxusní vily pro Vás máme akci 2 noci zdarma na ubytování v hotelu v Gran Alacant!

V ceně nemovitosti je již zahrnuta provize developerovi. V ceně nemovitosti není zahrnuta DPH ve výši 10% z kupní ceny novostavby, dále cca 1% z kupní ceny za právní služby a cca 2.5% za služby notáře + katastr.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte s důvěrou kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaAltea la Vella, Španělsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná260 m²
Plocha pozemku957 m²
Stav objektuVe výstavbě
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok kolaudace2025
Rok výstavby2024
ZařízenýNe
ParkováníAno
Terasaano