Prodej vila, 120 m² - La Zenia

Prodej vila, 120 m² - La Zenia
  • Adresa La Zenia, Španělsko
  • Ev. č. RT1350-02734
  • Typ vila
  • Plocha 120 m²

480 000 EUR

bez DPH, bez poplatků, včetně provize, bez právního servisu

 

Krásná vila s bazénem a střešní terasou! La Zenia, Costa Blanca, Španělsko

Nabízíme Vám na prodej krásnou vilu s bazénem a střešní terasou!

Každá vila v tomto komplexu celkem 20 vil se skládá ze tří ložnic, tří koupelen, obývacího pokoje, kuchyně a několika teras. Celková plocha komplexu je 2.172m2.

Při vstupu do vily se ocitnete v prostorném obývacím pokoji, který zahrnuje moderní kuchyň v zadní části. Obývací pokoj je prosvětlen několika skleněnými dveřmi sahajícími od podlahy ke stropu, které vedou k bazénu. Velké posuvné dveře zajišťují vynikající světelné podmínky. Kuchyň je plně vybavena kvalitními spotřebiči.

Na tomto podlaží se nachází také první ložnice a koupelna. Vedle koupelny vede schodiště do prvního patra, kde je chodba spojující druhou ložnici, koupelnu a hlavní ložnici. Prostorná hlavní ložnice má vlastní koupelnu a šatnu, a společně s druhou ložnicí má přímý vstup na terasu.

Po schodišti dále vzhůru se dostanete na střešní terasu o rozloze 54 m2, která nabízí dostatek prostoru pro užívání si španělského klimatu po celý rok.

Vila je vybavena klimatizací, veškerými spotřebiči, parkovacím místem a soukromým bazénem.

Vila se nachází v srdci Orihuela Costa, méně než 1000 metrů od La Zenia Boulevard. Tato klidná, ale dobře dostupná lokalita nabízí dokonalou kombinaci moderního vybavení a tradičního španělského kouzla. Vily jsou obklopeny bujnou zelení, sousedními vilami, útulnými ulicemi a jsou jen kousek od pláže La Zenia a proslulého nákupního centra La Zenia Boulevard, což umožňuje pohodový pobřežní životní styl.

Obyvatelé mají snadný přístup k místním obchodům, rušným restauracím a několika špičkovým golfovým hřištím. Díky středomořskému klimatu a přátelské atmosféře je tato oblast ideální destinací pro ty, kteří hledají klidné, ale živé zážitky na pobřeží Costa Blanca.

– Krytá terasa
– Vestavěné skříně
– Solárium
– Vlastní bazén
– Dvojité zasklení
– Gated Complex
– Elektrické žaluzie

Vily č.15 - 20 jsou samostatné a disponují větším pozemkem.
Ceny vil od 480.000€, kontaktujte nás prosím ohledně dostupnosti.

Vily jsou ve výstavbě, k předání do června roku 2025.

V ceně nemovitosti je již zahrnuta provize. V ceně nemovitosti není zahrnuta DPH ve výši 10% z kupní ceny novostavby, dále cca 1% z kupní ceny za právní služby a cca 2.5% za služby notáře + katastr.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte s důvěrou kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaLa Zenia, Španělsko
Velikost4 pokoje
Plocha užitná120 m²
Plocha pozemku2.172 m²
Stav objektuVe výstavbě
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok kolaudace2025
Rok výstavby2024
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Terasaano
Bazénano