Prodej vila, 597 m² - Málaga, Costa del Sol, Mijas

Prodej vila, 597 m² - Málaga, Costa del Sol, Mijas
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Mijas, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4647043
  • Typ vila
  • Plocha 597 m²

975 000 EUR

 

Vila na prodej 597 m2 Mijas

INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST!!!
Hledáte velkolepý nezávislý dům v prestižní lokalitě? Nehledejte nic jiného než tuto exkluzivní nemovitost v urbanizaci Buenavista. Tato nemovitost, která je v současné době ve výstavbě, se může pochlubit všemi dostupnými licencemi a je zařizována renomovanou společností z Marbelly.

Díky podzemní garáži, která pojme dva vozy, a strojovně má tato nemovitost vše, co potřebujete k pohodlnému bydlení. V suterénu o rozloze 195 m2 se nachází rodinný pokoj, dvě ložnice s koupelnami, komora, prádelna a instalace výtahu. Suterén zaplavuje přirozené světlo, které vytváří světlou a vzdušnou atmosféru.

Vstup s dvojitou výškou vede k otevřenému schodišti, po kterém se dostanete do obývacího pokoje, který je ideální pro přijímání hostů. Otevřená kuchyň s velkým ostrovem a jídelna se vstupem na terasy, nekonečný bazén a zahradu činí tuto nemovitost ideální pro ty, kteří rádi hostí. V přízemí se nachází také ložnice s koupelnou a toaleta pro hosty.

V prvním patře najdete'dvě ložnice s vlastním sociálním zařízením a velkou terasou. Prostorná hlavní ložnice má okna od podlahy ke stropu s výhledem na moře a záliv Fuengirola. V koupelně hlavní ložnice je vana a částečně integrovaný sprchový kout. Díky 3 metry vysokým stropům tato nemovitost jistě zapůsobí.

Současný stav výstavby představuje příležitost přizpůsobit si povrchové úpravy podle svých představ. Díky bezkonkurenční poloze na silnici Mijas, v blízkosti dálnice A7 s přístupem na Malagu a Marbellu, je tato nemovitost ideální pro ty, kteří potřebují dojíždět. Urbanizace má omezený přístup, automatické závory a bezpečnostní kamery, což zajišťuje vaši bezpečnost a klid.

Tato nemovitost se nachází v blízkosti nákupního centra El Higueron, sportovních areálů a hotelu Hilton. V okolí se také nacházejí prestižní mezinárodní školy. Letiště je vzdáleno pouhých 15 minut jízdy a příměstské vlakové nádraží se nachází pouhých 10 minut od Buenavisty. Oblast zažívá v posledních letech velký rozmach a je oblíbená u španělských i zahraničních rodin, které hledají luxusní bydlení. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Mijas, Španělsko
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha597 m²
Plocha pozemku635 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (84 m²)
Bazénano
TelekomunikaceSatelit