Prodej vila, 537 m² - Málaga, Costa del Sol, Mijas

Prodej vila, 537 m² - Málaga, Costa del Sol, Mijas
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Mijas, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4713439
  • Typ vila
  • Plocha 537 m²

1 390 000 EUR

 

Vila na prodej 537 m2 Mijas

Úžasná nemovitost na horské straně krásné bíle omývané vesnice Mijas Pueblo. Pouze 10 minut chůze od veškerého vybavení tohoto kulturního centra Andalusie.
Dům je plný historie a jedinečného pocitu. Během let překonal spoustu rekonstrukcí a je velkolepý, co se týče arqitektury, umístění a výzdoby. Je to velká nemovitost, ale přesto velmi domácká a útulná. Byl by to vynikající domov pro velkou rodinu, kde všichni členové rodiny mohou mít své soukromí a prostor, protože dům má tři různé apartmány s vlastními vchody a kuchyněmi. Je snadné jej používat jako jeden rodinný dům nebo používat apartmány samostatně.
Výhledy jsou úžasné, žádné video je nemůže zachytit. Budete odfouknuti pro athmosféru vily a pro výhledy. Jedná se o jedinečný dům se spoustou duše a karakteru, tyto druhy starých domů jsou v dnešní době velmi vzácné. Současní majitelé vložili spoustu lof lásky a úsilí a dobrého vkusu, aby tento dům proměnili v báječnou rezidenci, kterou je. Má spoustu pěkných zákoutí a útulných úkrytů, něco tak mimořádně fantastického, že to musíte zažít osobně. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Mijas, Španělsko
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha537 m²
Plocha pozemku5.400 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Terasaano (100 m²)
Bazénano