Prodej vila, 403 m² - Málaga, Costa del Sol, Mijas

Prodej vila, 403 m² - Málaga, Costa del Sol, Mijas
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Mijas, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4790236
  • Typ vila
  • Plocha 403 m²

1 496 000 EUR

 

Vila na prodej 403 m2 Mijas

Objevte dokonalost pobřežního bydlení s touto moderní novostavbou vily v ibizském stylu, která se nachází ve vyhledávané oblasti Buenavista de Mijas. Tato nemovitost nabízí výsadní polohu se snadným přístupem k hlavní dálnici a panoramatickým výhledem na moře.

Vila je navržena v moderním stylu, je rozložena do tří podlaží a pro pohodlí a dostupnost je vybavena výtahem. Venkovní prostor je skutečnou oázou s prostornou terasou a velkým soukromým bazénem o rozloze 42 m2, který je ideální pro užívání si slunce a okolní přírody.

To, co tuto nemovitost skutečně odlišuje, je její jedinečný program personalizace. Budoucí majitelé si mohou vybrat mezi různými úrovněmi kvality materiálů (GOLD, PLATINUM a DIAMOND), ale bude zde také možnost přizpůsobit si dispozice podle svého osobního vkusu a potřeb. Díky této flexibilitě si můžete vytvořit jedinečný domov na míru, který bude dokonale vyhovovat vašemu životnímu stylu.

Vnitřní dispozice zahrnuje tři ložnice, z nichž dvě mají vlastní koupelnu, a další dvě koupelny. Suterén nabízí dostatek parkovacího místa pro několik automobilů a poskytuje pohodlí a bezpečí.
Pozemek o rozloze 800 m2 poskytuje velkorysý venkovní prostor. Majitelé si navíc mohou přidat řadu exkluzivních doplňků, jako jsou mimo jiné soukromé lázně, posilovna nebo profesionálně navržená zahrada. Tyto dodatečné možnosti umožňují vilu ještě více personalizovat a vytvořit tak domov, který splní všechna očekávání a potřeby.

**PLATNÁ LICENCE** Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Mijas, Španělsko
Velikost3 pokoje
Užitná plocha403 m²
Plocha pozemku800 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýNe
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (115 m²)
Bazénano