Prodej vila, 106 m² - Málaga, Costa del Sol, Mijas

Prodej vila, 106 m² - Málaga, Costa del Sol, Mijas
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Mijas, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4752751
  • Typ vila
  • Plocha 106 m²

429 000 EUR

 

Dvojdům na prodej 106 m2 Mijas

Objevte krásu této okouzlující dvojvily ve městě Mijas s nádherným panoramatickým výhledem na zeleň, moře a majestátní hory. Tato nemovitost se nachází v exkluzivním rezidenčním komplexu několika málo domů a nabízí přímý přístup k bazénu sdílenému s ostatními rezidencemi.

Nemovitost, která se nachází v klidném a zcela soukromém prostředí, je rozložena do dvou podlaží a velkého suterénu. Terasy o rozloze přibližně 70 m2 spolu se zahradou o rozloze 195 m2 nabízejí ideální prostor pro pobyt venku.

V přízemí vede útulná vstupní hala do světlého obývacího pokoje s jídelnou a krbem, toalety pro hosty a velké kuchyně, která navazuje na praktický sklad vybavený prádelnou. Z obývacího pokoje je přístup na velkou verandu a do plně vybaveného sklepa. Na pozemku se nachází malá soukromá zahrada s jídelním koutem a grilem, která vytváří harmonické a klidné prostředí. V prvním patře najdeme tři ložnice, všechny s působivým výhledem na moře, přičemž hlavní ložnice vyniká svou prostorností, vlastní koupelnou a velkou terasou. Stejně tak se v tomto patře nachází další koupelna.

Tato exkluzivní nemovitost, postavená v roce 2002, s poplatkem IBI 470 eur ročně a komunitním poplatkem 44 eur měsíčně, se nachází v privilegované enklávě, v těsné blízkosti půvabného městečka Mijas a všech jeho služeb, pouhých 5 minut autem. jízdy do Fuengiroly a jejích pláží. Ponořte se do soukromí a klidu tohoto vybraného realitního skvostu v soukromé urbanizaci. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo pro sjednání prohlídky vašeho budoucího bydliště. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Mijas, Španělsko
Velikost3 pokoje
Užitná plocha106 m²
Plocha pozemku195 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
ZařízenýNe
ParkováníAno
Terasaano (70 m²)
Bazénano