Prodej vila, 366 m² - Málaga, Costa del Sol, Mijas Golf

Prodej vila, 366 m² - Málaga, Costa del Sol, Mijas Golf
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Mijas Golf, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4707523
  • Typ vila
  • Plocha 366 m²

980 000 EUR

 

Vila na prodej 366 m2 Mijas Golf

Máme to potěšení přinést na trh tuto výjimečnou nemovitost. Prostorný rodinný dům kombinující andaluský šarm, elegantní prvky a moderní vybavení. Ideálně umístěný ve vyhledávané urbanizaci Mijas Golf.

Tato impozantní vila je rozdělena do tří podlaží a skládá se ze 4 ložnic, 3 koupelen a navíc má další apartmán s 1 ložnicí na nižší úrovni.

V této stylové vile vás přivítá velkolepý vchod. V tomto patře se nachází hlavní obytné prostory a jedna ložnice s vlastní koupelnou. Otevřený prostor krásně přechází mezi jednotlivými určenými oblastmi, oddělenými funkčními oblouky. Uprostřed této úrovně se nachází elegantní rozmáchlé schodiště, které se vyznačuje dvojitou výškou stropu a ozdobnými okny.

Moderní, plně vybavená kuchyň poskytuje dostatek úložného prostoru a zahrnuje centrální ostrůvek a snídaňový bar. Z kuchyně je přístup na soukromou terasu na boční straně objektu a vede do jídelny, která navazuje na obývací pokoj. Velké terasové dveře poskytují dostatek přirozeného světla a otevírají se do uzavřené terasy/zimní zahrady, ze které je krátkým schodištěm přímý přístup k soukromému bazénu. Rozsáhlý pozemek je rovinatý a plný potenciálu. Je částečně zastřešený a zdobí ho řada vzrostlých stromů a rostlin. Zahrada je v současné době obklopena živým plotem z jehličnanů, který poskytuje soukromí. Odstraněním nebo redukcí těch zadních však otevřete výhled přes zelený pás pozemků a dolů na golfové hřiště, jak to udělali i sousedé.

Horní patro se skládá ze 3 ložnic a 2 koupelen. Prostorná hlavní ložnice má vlastní koupelnu a nachází se v zadní části nemovitosti. Velké terasové dveře se otevírají na soukromou terasu s nádherným výhledem do krajiny. Ideální místo pro ranní kávu nebo odpolední víno při večerním západu slunce. Velký pokoj má dostatek vestavěných skříní a koupelna je vybavena sprchovým koutem a rohovou vířivou vanou.
Další dvě ložnice mají také vestavěné skříně a sdílejí rodinnou koupelnu. Jedna z nich má také přístup na velkou soukromou terasu.

Kompletní byt na spodní úrovni je v současné době přístupný přes vnitřní schodiště, ačkoli by mohl být plně nezávislý s přístupem přes garáž, pokud byste to potřebovali..

S dostatkem vnějšího parkování , je zde také velká příjezdová cesta, která vede po straně pozemku s přístupem do dvojgaráže umístěné na spodní úrovni nemovitosti.

Nemovitost je vkusně zařízena. Je plně vybaven klimatizací a má přidaný luxus vyhřívaných mramorových podlah v celém objektu.

Vnější vrata a garážová vrata jsou elektrická, navíc je vybaven alarmem. Díky tomu je nemovitost mimořádně bezpečná.

Mijas Golf se nachází 3 km ve vnitrozemí a pouhých 25 minut jízdy od letiště v Malaze.

Nemovitosti v resortu Mijas Golf kombinují životní styl a luxus a jsou obklopeny dvěma proslulými 18jamkovými golfovými hřišti s malebným pozadím hory Mijas. Mijas Golf se stal jedním z nejoblíbenějších golfových resortů v Evropě a je proslulý dokonalou úrovní svých hřišť Los Olivos a Los Lagos. V areálu se nachází řada barů a restaurací a další jsou vzdáleny jen kousek autem.
Pulzující město Fuengirola je vzdálené sedm minut jízdy autem a nabízí veškerou občanskou vybavenost, kterou můžete potřebovat pro každodenní život, a 7 km písečných pláží. Sousední města Benalmádena a La Cala de Mijas jsou snadno dostupná do 10 minut po pobřežní silnici N340.

V této již tak bohaté oblasti došlo k nárůstu cen nemovitostí díky nedávné rekonstrukci a znovuotevření historického pětihvězdičkového hotelu Byblos. Nyní je známý jako "La Zambra".

Jedná se o vynikající příležitost, která by byla úžasným rodinným domem a stejně tak nabízí potenciál vysokého výnosu z pronájmu. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Mijas Golf, Španělsko
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha366 m²
Plocha pozemku673 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ParkováníAno
Terasaano (54 m²)
Bazénano
TelekomunikaceInternet, Satelit