Prodej vila, 401 m² - Málaga, Costa del Sol, Mijas Costa

Prodej vila, 401 m² - Málaga, Costa del Sol, Mijas Costa
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Mijas Costa, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4679608
  • Typ vila
  • Plocha 401 m²

1 695 000 EUR

 

Vila na prodej 401 m2 Mijas Costa

Představujeme vilu snů v andaluském stylu v La Cala de Mijas:

Tato pozoruhodná samostatně stojící vila se nachází v úchvatné krajině La Cala de Mijas.
Tato nádherná nemovitost, která nabízí panoramatický výhled na šumící Středozemní moře a ohromující zasněžené hory Sierra Nevada na obzoru, slibuje dokonalý zážitek z luxusního životního stylu.

Každý okamžik strávený na terase nebo v obývacím pokoji je mistrovským dílem přírodní krásy.

Díky poloze pouhých 12 minut chůze od pláže a 20 minut chůze od půvabného městečka La Cala de Mijas mají obyvatelé pohodlný přístup k řadě přímořských atrakcí, vynikajícím možnostem stravování a živým zábavním podnikům.

Tato andaluská vila s bránou a nádherně zdobeným schodištěm je více než jen domovem - je to svatyně luxusu, kde je každý okamžik prodchnut kouzlem středomořského života.
Podlahové vytápění, ohřívané novými solárními panely, stejně jako klimatizace zajišťují nádherný pocit po celý rok.

Objevte čtyři velkorysé ložnice s vestavěnými skříněmi, které jsou zalité přirozeným světlem a nabízejí klidné útočiště pro relaxaci a omlazení po celodenním dobrodružství u moře.

V prvním patře najdete 2 pokoje pro hosty se společnou koupelnou a prostornou hlavní ložnici se šatnou a koupelnou se sprchou, toaletou a vířivkou. Poslední ložnice umístěná v suterénu má stále přirozené světlo a koupelnu: Dále je zde sklad, posilovna a zábavní místnost.
Z hlavní ložnice a pokoje pro hosty se vchází na velkou terasu s nádherným panoramatickým výhledem.

Srdcem domu je rozsáhlá nová otevřená kuchyň, která je kulinářským mistrovským dílem a může se pochlubit moderními spotřebiči(Siemens), elegantními deskami a dostatkem úložného prostoru.
Vyhrazená technická místnost (spotřebiče Miele) zajišťuje funkčnost a pohodlí pro každodenní život. Tento krásný kuchyňský prostor je v otevřeném spojení s velkým obývacím pokojem a opět vás automaticky přitahuje úžasný výhled.
V hlavním patře se nachází také toaleta.

Vstupte do botanického ráje se svěží zahradou s voňavými pomerančovníky a živými květinami. Vychutnejte si pohodové procházky uprostřed okolí nebo jednoduše relaxujte a odpočívejte v klidu přírody.
Sejděte pár kroků z terasy a objevte úchvatný prostor s bazénem a grilem, kde na vás čekají nekonečné hodiny odpočinku a zábavy. Lenošte u třpytivého bazénu, vyhřívejte se na slunci a vychutnávejte si lahodné grilované pochoutky.

Vila, která byla nedávno vymalována zvenku i zevnitř, vyzařuje svěžest a modernost.

Zažijte ztělesnění středomořského bydlení s touto výjimečnou vilou v La Cala de Mijas. Ať už hledáte luxusní prázdninové útočiště nebo trvalé bydlení u moře, tato nemovitost nabízí dokonalou kombinaci elegance, klidu a pohodlí.
Nenechte si'ujít příležitost učinit tuto vilu snů vaší skutečností a vytvořit si nezapomenutelné vzpomínky v jedné z nejvyhledávanějších destinací na pobřeží Costa del Sol. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Mijas Costa, Španělsko
Velikost4 pokoje
Užitná plocha401 m²
Plocha pozemku580 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Terasaano (150 m²)
Bazénano
TelekomunikaceInternet