Prodej vila, 181 m² - Málaga, Costa del Sol, Marbella

Prodej vila, 181 m² - Málaga, Costa del Sol, Marbella
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Marbella, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4830706
  • Typ vila
  • Plocha 181 m²

800 000 EUR

 

Dvojdům na prodej 181 m2 Marbella

Rohový dvojdomek se 3 ložnicemi v soukromé urbanizaci v Las Cumbres de Nagüeles

Objevte tento okouzlující rohový dvojdomek se 3 ložnicemi, který se nachází v exkluzivní soukromé urbanizaci Las Cumbres de Nagüeles. Tato nemovitost se zastavěnou plochou 181 m2 a zahradou o rozloze 84 m2 nabízí klidné a prostorné prostředí, ideální pro rodinné bydlení.

Dům má velký a světlý obývací pokoj s jídelnou, ideální pro rodinná setkání nebo relaxaci. Má plně vybavenou samostatnou kuchyň, 3 pohodlné ložnice a 3 plně vybavené koupelny. Hlavní dominantou jsou různé terasy nemovitosti, které nabízejí různé prostory k užívání: jeden pro venkovní stolování, další pro relaxaci, prostor pro grilování a úložné prostory.

Nemovitost je navíc vybavena solárními panely, které zajišťují významné úspory energie a závazek k udržitelnosti.

Soukromá urbanizace nabízí vynikající vybavení, jako je bazén pro dospělé, dětský'bazén, tenisový kurt, dětské hřiště a psí park, což vytváří dokonalé prostředí pro trávení volného času.

Objekt se nachází v klidné, ale dobře dostupné oblasti a nabízí snadný přístup k dálnici, což zajišťuje vynikající spojení se zbytkem města.

Nenechte si ujít příležitost najít svůj vysněný domov! Kontaktujte nás pro více informací nebo si domluvte prohlídku. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Marbella, Španělsko
Velikost3 pokoje
Užitná plocha181 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
ZařízenýAno
Terasaano (84 m²)
Bazénano