Prodej vila, 166 m² - Málaga, Costa del Sol, Manilva

Prodej vila, 166 m² - Málaga, Costa del Sol, Manilva
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Manilva, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4659523
  • Typ vila
  • Plocha 166 m²

420 000 EUR

 

Dvojdům na prodej 166 m2 Manilva

Rohový městský dům s úchvatným výhledem na moře.

Dům, který se nachází v klidné oblasti, je rozdělen takto:
V přízemí se nachází kuchyň, toaleta pro hosty a obývací pokoj s jídelnou, ze které se vychází na terasu. Odtud je přístup na soukromou zahradu a do společného areálu s bazénem. Část zahrady byla původně určena jako parkoviště a lze ji snadno uvést do původního stavu.
V prvním patře se nacházejí dvě ložnice a dvě koupelny (1 s vlastní koupelnou). V horním patře se navíc nachází'částečně krytá, mimořádně prostorná terasa s nádherným výhledem na Gibraltarskou skálu a africké pobřeží. Zde si můžete po celý den užívat slunce a panoramatický výhled na moře. Dům dále disponuje suterénem s velkorysým, flexibilním prostorem, který lze snadno přestavět na další dvě ložnice, a také velkou samostatnou prádelnou.

Dobře udržovaný rezidenční komplex se pyšní krásným bazénem, ze kterého můžete obdivovat pěkný výhled na moře. Pláž je vzdálená jen asi 15 minut chůze, supermarkety, restaurace a zdravotnická zařízení jsou dosažitelné během několika minut jízdy. Jen kousek odtud se nachází také vyhlášená "Mezinárodní škola Sotogrande". Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Manilva, Španělsko
Velikost3 pokoje
Užitná plocha166 m²
Plocha pozemku63 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
ParkováníAno
Terasaano (33 m²)
Bazénano