Prodej vila, 121 m² - Málaga, Costa del Sol, La Capellania

Prodej vila, 121 m² - Málaga, Costa del Sol, La Capellania
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, La Capellania, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4265263
  • Typ vila
  • Plocha 121 m²

995 000 EUR

 

Vila na prodej 121 m2 La Capellania

je nám potěšením představit vám exkluzivní nabídku nemovitostí, která vám vyrazí dech.

Tato úžasná vila se nachází v dolní části La Capellania, Torremar, v Benalmádeně a je skutečným klenotem regionu. Tato úžasná nemovitost se nachází v blízkosti supermarketů, restaurací a pouhých 850 metrů od pláže, což z ní činí ideální místo pro ty, kteří hledají dokonalou kombinaci klidu a pohodlí.

Díky dokonalému půdorysu je 121 metrů čtverečních obytné plochy přesně to, co potřebujete, takže je ideální pro rodiny nebo ty, kteří mají rádi dostatek obytného prostoru. Díky 3 prostorným ložnicím a 2 moderním koupelnám nabízí tento dům pohodlné a stylové bydlení, které uspokojí i ty nejnáročnější kupující.

Nedávno kompletně zrekonstruovaná vila se vyznačuje moderním designem a vysoce kvalitními povrchovými úpravami v celém objektu. Otevřený obývací prostor s obývací částí a otevřenou kuchyní je prostorem, který nabízí dokonalou rovnováhu mezi elegancí a funkčností. Přirozené světlo, které tento prostor zaplavuje, vytváří hřejivou a příjemnou atmosféru, která je ideální pro relaxaci nebo zábavu hostů.

Venkovní obytné prostory jsou stejně působivé jako interiér této nádherné vily. Terasy obklopující dům nabízejí nádherný výhled na okolní krajinu, včetně výhledů na moře a hory, a jsou tak ideálním místem k posezení a kochání se přírodními krásami této oblasti. Nově instalovaný bazén je absolutní oázou a poskytuje klidný a osvěžující prostor pro relaxaci a odpočinek.

Kromě všech těchto nádherných vlastností je poloha této vily prostě bezkonkurenční. Nachází se jen 1 km od vlakového nádraží a pouhých 20 minut od letiště i rušného města Malaga, což z ní činí ideální volbu pro ty, kteří si chtějí užít to nejlepší z obou světů.

Shrnuto a podtrženo, tato exkluzivní vila v Torremaru v Benalmádeně je ideální volbou pro každého, kdo si chce užít to nejlepší, co Costa del Sol nabízí. Díky luxusním povrchovým úpravám, krásným venkovním prostorám a bezkonkurenční poloze je tato nemovitost skutečně splněným snem. Pokud tedy'hledáte dokonalý domov v perfektní lokalitě, nehledejte nic jiného než tuto vynikající vilu. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaMálaga, Costa del Sol, La Capellania, Španělsko
Velikost3 pokoje
Užitná plocha121 m²
Plocha pozemku371 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýNe
Terasaano (227 m²)
Bazénano