Prodej vila, 363 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona

Prodej vila, 363 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4629934
  • Typ vila
  • Plocha 363 m²

1 495 000 EUR

 

Vila na prodej 363 m2 Estepona

Krásná a okouzlující nově postavená vila se nachází v oblasti El Campanario v Esteponě, jedné z nejvíce se rozvíjejících oblastí v Esteponě, která sousedí s Marbellou.

Tato luxusní nemovitost se 4 ložnicemi a 3 koupelnami je ideální pro ty, kteří hledají pohodový životní styl na pobřeží Costa del Sol. Vila má zastavěnou plochu 363 m2 na pozemku o rozloze 419 m2, s vlastním bazénem a zahradou. Má také vlastní garáž a skladovací místnost.

Vila je postavena na třech podlažích. V prvním patře obývací pokoj - jídelna s otevřenou kuchyní, plně vybavenou a se samostatnou prádelnou - spíží. Toto patro doplňuje toaleta pro hosty a kancelář.
Ve druhém patře tři ložnice, hlavní ložnice s vlastní koupelnou a šatnou. Východ na soukromou terasu. Další dvě ložnice mají společnou koupelnu.
V suterénu ložnice se samostatnou koupelnou a víceúčelový prostor, který může být posilovnou, kinosálem, hernou apod.

Na zahradě se nachází soukromý bazén, prostor pro grilování a solární lázně a navíc přístřešek pro dvě auta.

Tato vila patří do skupiny 8 podobných vil a nachází se v El Campanario Golf & Country Club, s malým golfovým hřištěm, soukromým klubem, restaurací, bazénem, lázeňskou zónou a dalšími službami. V blízkosti se nachází také nákupní centrum Diana se všemi druhy obchodů, restaurací atd. Se snadným přístupem na hlavní silnici, jen pár minut od Puerto Banus, Marbella a Estepona. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
Velikost4 pokoje
Užitná plocha363 m²
Plocha pozemku419 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýNe
Terasaano (80 m²)
Bazénano