Prodej vila, 207 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona

Prodej vila, 207 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4574530
  • Typ vila
  • Plocha 207 m²

1 215 000 EUR

 

Vila na prodej 207 m2 Estepona

LUXUSNÍ VILA NA PLÁŽI!

Samostatná, energeticky úsporná a udržitelně postavená luxusní vila s jedinečným moderním designem a nejkvalitnějším vybavením, které zajišťuje funkčnost a optimální pohodlí.

Tato vila s 5 ložnicemi a 3 koupelnami má zastavěnou plochu 174 m2 rozloženou do dvou podlaží. Díky energeticky úsporným oknům od podlahy ke stropu si můžete užívat dostatek slunečního světla ve všech ložnicích a v prostorném otevřeném obývacím pokoji.

Z pokojů je přímý vstup na terasu, kde si můžete užívat upravenou zahradu a vlastní bazén.

Vila je navržena tak, aby do vašeho domova přivedla dostatek slunce a světla, přivítala vás a vytvořila pocit harmonie a pohody. Tento moderní a nadčasový otevřený design vytvořil architektonický tým m2Casas. Jejich smysl pro detail, upřednostňování trvale udržitelné výstavby a pečlivé používání kvalitních materiálů a přírodních barev jsou charakteristickým znakem kvality a poctivosti naší společnosti'.

Existuje také možnost přizpůsobit návrh vašim specifickým potřebám a přáním.

Vila se nachází pouhých 10 metrů od pláže a v blízkosti vybraných golfových hřišť. Do města Estepona a přístavu La Duquesa je to jen kousek. Kousek odtud se nachází slavný hotel Finca Cortesin, jeden z nejlepších pětihvězdičkových hotelů na pobřeží Costa del Sol. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha207 m²
Plocha pozemku761 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýNe
ParkováníAno
Terasaano (102 m²)
Bazénano