Prodej vila, 437 m² - Málaga, Costa del Sol East, Torre del Mar

Prodej vila, 437 m² - Málaga, Costa del Sol East, Torre del Mar
  • Adresa Málaga, Costa del Sol East, Torre del Mar, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4143247
  • Typ vila
  • Plocha 437 m²

650 000 EUR

 

Vila na prodej 437 m2 Torre del Mar

Tato krásná samostatně stojící vila se nachází ve vyhledávané urbanizaci v blízkosti veškeré občanské vybavenosti v Torre del Mar a v pěší vzdálenosti od pláže.

Vila je třípodlažní. Do vily se vstupuje přes působivou halu, která rozděluje několik místností: velkou vybavenou kuchyň s jídelnou a prádelnou, 1 ložnici/studii, koupelnu a stejně působivý obývací pokoj/jídelnu s vysokými stropy, krbem, který vede na terasu, k bazénu a do zahrady.

V prvním patře se nacházejí 3 dvoulůžkové ložnice, hlavní s vlastní koupelnou a šatnou, a každá z nich má také soukromou terasu s krásným výhledem na moře.

V suterénu je také další velká místnost, která by mohla být pátou ložnicí, skladovací místnost, která by mohla být přeměněna na další koupelnu, a velká garáž. Suterén by mohl být snadno přeměněn na samostatný byt a ponechal by ještě soukromou příjezdovou cestu s branou pro parkování aut.

Krásné zahrady a bazén s výhledem na město a s výhledem až k moři. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaMálaga, Costa del Sol East, Torre del Mar, Španělsko
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha437 m²
Plocha pozemku510 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ParkováníAno
Terasaano (100 m²)