Prodej vila, 245 m² - Málaga, Costa del Sol East, Nerja

Prodej vila, 245 m² - Málaga, Costa del Sol East, Nerja
  • Adresa Málaga, Costa del Sol East, Nerja, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4109353
  • Typ vila
  • Plocha 245 m²

624 000 EUR

 

Vila na prodej 245 m2 Nerja

Tato soukromá a nedávno zrekonstruovaná vila se 3 ložnicemi a možností přistavět garsoniéru se nachází v oblasti Exotica na okraji města Nerja.

Při vstupu do nemovitosti se otevírá prostorná plně vybavená otevřená kuchyň a obývací pokoj/jídelna s posuvnými skleněnými dveřmi na vzdálenější straně místnosti, kterými se dostanete na horní terasu. Z obývacího pokoje vedou dvě dobře dimenzované ložnice pro hosty a rodinná koupelna, stejně jako velká hlavní ložnice s moderní koupelnou, která má také přístup na horní terasu. Terasa je skvělým místem pro stolování pod širým nebem a relaxaci, zatímco si užíváte nádherný výhled na hory a moře. Z terasy vede venkovní schodiště dolů k bazénu, jehož součástí je stinná plocha pod horní terasou a stinná chill out zóna s umělou trávou. Kolem bazénu je dostatek venkovního prostoru pro opalování. Na této úrovni se nachází toaleta/převlékárna a místnost o rozloze 25 m2, ze které lze vytvořit samostatné studio se samostatným vchodem.

Z boku domu je přístaviště pro dvě auta a v přední části vily je zastřešený gril/jídelna.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří dávají přednost klidné lokalitě obklopené přírodou, ale zároveň nejsou příliš daleko od veškeré občanské vybavenosti města Nerja. Centrum města je vzdáleno pouhých 8 minut jízdy autem. Nejenže by to byl skvělý rodinný dům, ale má také vynikající potenciál pro pronájem.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaMálaga, Costa del Sol East, Nerja, Španělsko
Velikost3 pokoje
Užitná plocha245 m²
Plocha pozemku410 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano (100 m²)
Bazénano
TelekomunikaceInternet