Prodej vila, 297 m² - Málaga, Costa del Sol, Calahonda

Prodej vila, 297 m² - Málaga, Costa del Sol, Calahonda
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Calahonda, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4843741
  • Typ vila
  • Plocha 297 m²

1 595 000 EUR

 

Dvojdům na prodej 297 m2 Calahonda

Tato luxusní dvojvila s 5 ložnicemi je dokončena ve vysoké kvalitě a nabízí nádherný výhled na moře, golfové hřiště Cabopino a hory.

Nachází se v soukromé a uzavřené komunitě pouhých 16 nemovitostí mezi Calahondou a Cabopinem, vily byly postaveny v roce 2019 a mají moderní a současný design.

Mezi nabízené vlastnosti patří vysoké stropy, skleněné dveře a okna od podlahy ke stropu, vnitřní elektrické žaluzie, osvětlení na míru, podlahové vytápění a klimatizace, které přispívají k pohodlnému bydlení zde na pobřeží.

Přízemí je rozděleno na 3 podlaží a má zcela otevřený půdorys s předsíní, toaletou pro hosty, na míru plně vybavenou kuchyní s ostrůvkem a prostorným obývacím prostorem. Obývací prostor směřuje k soukromé kryté terase, která je ideální pro relaxaci v teplém počasí a zároveň se těší z výhledů. Pěkná upravená zahrada a soukromý bazén vybízejí k trávení času ve venkovních prostorách.

V prvním patře se nachází 3 ložnice. Hlavní ložnice zahrnuje šatnu, koupelnu s velkorysým sprchovým koutem a soukromou terasu s nádherným výhledem. K dispozici jsou další 2 ložnice pro hosty, které mají společnou koupelnu.

Spodní patro vede do garáže, která je ideální pro uložení golfového kočárku. K dispozici je také skladovací místnost. Toto podlaží nabízí další 2 dvoulůžkové ložnice s přirozeným světlem přicházejícím z terasy nad nimi a plně vybavenou koupelnu s pračkami. K dispozici je útulný obývací prostor s kulečníkovým stolem a místností pro sledování televize, filmů nebo sportu. Díky soukromému parkovišti před objektem je k dispozici další parkovací místo pro hosty.

Tato nádherná komunita se nachází na klidném místě. K dispozici je využití komunitního golfového hřiště, kde si můžete procvičit své puttování nebo si odpočinout s rodinou a přáteli.

Tato privilegovaná komunita vil se nachází v blízkosti všeho, co životní styl na pobřeží Costa del Sol nabízí. Pět minut jízdy autem do přístavu Cabopino, kde můžete objevovat, relaxovat a stravovat se. Letiště je vzdáleno 20 minut jízdy autem. K dalším zajímavostem patří staré město Marbella, letiště v Malaze, golfová hřiště, sportovní kluby, restaurace, nákupní možnosti a pláž, vše v dosahu.
Díky pocitu bezpečí a jistoty je tato nemovitost ideálním rodinným domem, investicí nebo rekreační nemovitostí. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Calahonda, Španělsko
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha297 m²
Plocha pozemku259 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
ZařízenýAno
Terasaano (50 m²)
Bazénano