Prodej vila, 337 m² - Málaga, Costa del Sol, Atalaya

Prodej vila, 337 m² - Málaga, Costa del Sol, Atalaya
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Atalaya, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4676062
  • Typ vila
  • Plocha 337 m²

1 499 000 EUR

 

Vila na prodej 337 m2 Atalaya

Modernizovaná vila v andaluském stylu, která se nachází v Atalaya Alta.

V přízemí jsou dvě dvoulůžkové ložnice, koupelna, kuchyň, samostatná jídelna a obývací pokoj. Přes obývací pokoj se dostanete na velkou krytou terasu vedoucí přímo na zahradu a k velkému vyhřívanému bazénu.

V prvním patře se po schodišti v původním andaluském stylu nacházejí další tři dvoulůžkové ložnice se dvěma koupelnami, z nichž hlavní je on-suite, a velkou soukromou terasou. Jedna z ložnic má vlastní velkou krytou soukromou terasu - nabízí nádherný výhled na obrovskou upravenou zahradu, bazén, dohlíží na okolí a poskytuje výhled na moře.

Všechny ložnice s klimatizací Kommerling s dvojitým zasklením dveří a oken - s integrovanými vnějšími, elektrickými žaluziemi (roletami).
Velká, svěží, upravená a klidná zahrada (velikost přes 1 000 m2) má speciálně instalovaný gril, stolní tenis, zařízení na házení na koš, dobře udržované palmy, kde si lze užít krásnou a příjemnou dovolenou nebo zábavné večírky.

Skvělým prvkem je soukromý vyhřívaný venkovní bazén velkých rozměrů (12 x 6 m) (s elektrickým krytem pro chladnější noci) - s okouzlujícím nočním LED osvětlením a velkou vodní kaskádou. Vedle vstupu do bazénu se nachází solárně vyhřívaná sprcha, která poskytuje pohodlí a komfort.

Vila má samostatnou garáž a další parkovací místo mimo ulici pro nejméně 2 další auta.
Díky sofistikovanému videoalarmovému systému je tento soukromý rodinný dům mimořádně bezpečný. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Atalaya, Španělsko
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha337 m²
Plocha pozemku1.591 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano (60 m²)
Bazénano
TelekomunikaceInternet