Prodej vila, 305 m² - Cádiz, Costa del Sol, Sotogrande Alto

Prodej vila, 305 m² - Cádiz, Costa del Sol, Sotogrande Alto
  • Adresa Cádiz, Costa del Sol, Sotogrande Alto, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4286161
  • Typ vila
  • Plocha 305 m²

1 150 000 EUR

 

Dvojdům na prodej 305 m2 Sotogrande Alto

Tento úžasný dvojdomek se nachází ve vyhledávané uzavřené komunitě Sotogolf, která nabízí 24hodinovou ostrahu pro klid duše. Nemovitost byla pečlivě zrekonstruována ve vysokém standardu, díky čemuž působí moderním a současným dojmem.

Dům se může pochlubit prostorným a světlým obývacím pokojem, který vede do plně vybavené moderní kuchyně se špičkovými spotřebiči. V nemovitosti jsou čtyři velké ložnice s dostatkem úložného prostoru a tři krásně vybavené koupelny.

Stejně působivý je i exteriér nemovitosti se soukromou zahradou a lákavým bazénem, který je ideální pro venkovní zábavu a relaxaci. Garáž má místo pro dvě auta a je přístupná přímo z domu.

Tato nemovitost se nachází v prestižní oblasti Sotogrande Alto a má výhodnou polohu v blízkosti školy SIS a mnoha prestižních golfových hřišť, což z ní činí ideální domov pro golfové nadšence. Celkově tento dvojdomek nabízí dokonalou kombinaci moderního bydlení a luxusního vybavení v bezpečném a exkluzivním prostředí. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaCádiz, Costa del Sol, Sotogrande Alto, Španělsko
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha305 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
ParkováníAno
Terasaano (62 m²)
Bazénano