Prodej sklady, 1 890 m² - Slavkov u Brna

Prodej sklady, 1 890 m² - Slavkov u Brna
  • Adresa U Mlýna, Slavkov u Brna
  • Ev. č. RT1357-00003
  • Typ sklady
  • Plocha 1 890 m²

info v RK

 

Prodej sklady, 1 890 m2 - Slavkov u Brna

Nabízíme k prodeji pozemek s projektem pro logistickou halu o celkové užitné ploše 1.890m2 s obestavěným prostorem 21.560 m3. Hala bude na stavebním pozemku určeném pro komerční zástavbu s celkovou zastavěnou plochou o výměře 1.908m2 m2 v k.ú. Slavkov u Brna.

Součástí nabídkové ceny je stavební parcela včetně projektové dokumentace se stavebním povolením. Cena výstavby není zahrnuta v nabídce.

Projekt výrobní a skladovací haly funkčně navazuje na zázemí uzavřeného víceúčelového areálu Slavkov. Hala je koncipována do dvou samostatných provozních celků se společným parkovištěm pro zaměstnance i zákazníky. Každá provozní část má vlastní prostor pro administrativu a své zásobovací místo. Zásobování bude probíhat přes samostatnou zásobovací rampu ze severní a jižní strany objektu.

Objekt je připraven na využití jako 2 funkční jednotky
a) výrobní/skladovací plocha 1.072m2 + administrativa 188m2
b) výrobní/skladovací plocha 557m2 + administrativa 30m2

Technické informace:
Jedná se o projekt montované haly s plochou střechou, na které bude umístěna fotovoltaická elektrárna. Hala nabízí možnost rozdělení na dva samostatné celky, dále sociální zázemí pro zaměstnance, kuchyňky, kanceláře, zasedací místnost, technické zázemí a serverovnu.
Vytápění výrobního a skladovacího prostoru haly bude zajištěno elektrickými stropními sálavými infračervenými ohřívači. Vytápění kanceláří bude zajištěno pomocí vzduchotechnických jednotek (VRV).
Půdorys objektu je obdélníkového tvaru se dvěma výběžky, na severní a jižní straně objektu, sloužící k zásobování. Objekt je jednopodlažní nepodsklepený s částečným dvoupodlažním vnitřním vestavkem – vestavky jsou uvažovány jako variabilní.

Celý areál, ve kterém bude hala umístěna je uzavřený a pod kamerovým systémem, vjezd je opatřen pojízdnou elektrickou branou, která se zavírá přes noc. V areálu je kromě haly k dispozici ještě administrativní budova, nebo novostavba ubytovacího komplexu.

Pro více informací nás prosím kontaktujte.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieSklady
LokalitaU Mlýna, Slavkov u Brna
OkresVyškov
Užitná plocha1.890 m²
Zastavěná plocha1.908 m²
Stav objektuProjekt
BudovaMontovaná
Typ domuPatrový
Umístění objektuOkraj obce
ParkováníAno
KomunikaceBetonová, Asfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace