Prodej rodinné domy, 127 m² - Šakvice

Prodej rodinné domy, 127 m² - Šakvice
  • Adresa Nádražní, Šakvice
  • Ev. č. RT1347-52860
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 127 m²

13 357 907 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej rodinný dům s garáží - Šakvice

Prodej úsporného rodinného domu 3+1 s garáží a dílnou, Šakvice, 30 min od Brna, který splňuje ty nejnáročnější představy o komfortním bydlení . Dům je v perfektním stavu, plně funkční a vybaven kvalitními spotřebiči a vestavěným nábytkem s důrazem na maximální funkčnost, design a nízké provozní náklady. Dům je samostatně stojící a byl kolaudován v roce 2016. Jedná se o moderní dřevostavbu od firmy Natur House v nejvyšší kvalitě. Jedná se o dům typu bungalov, s jedním nadzemním podlažím, valbovou střechou, nepodsklepený. Jsou užita okna různých velikostí, odpovídajících svými rozměry využití dané místnosti a jsou trojskla, zvenku šedá, v interiéru bílá. Povrchová úprava fasády je silikátová omítka v kombinaci s obkladovým kamenem. Konstrukce domu je dřevostavba, obvodové stěny tl. 325 mm difúzně uzavřené a vnitřní příčky tl.125 mm (Farmacell + KVH + Farmacel). Vnější stěna je zateplena fasádním polystyrenem tl. 100 mm. Konstrukce krovu je vazníková dřevěná, krytina skládaná Bramac.

Vybavení a technické specifikace: elektrický kotel Protherm, podlahové vytápění, měsíční náklady na dům + - 6 000,- Kč, PENB „B“, podlaha vinyl, dveře Salamander, vestavná lednice Liebherr, indukční varná deska Miele, stropní odsávač Sirius, myčka Miele, krbová kamna Aduro napojená na komín Schiedel, klimatizace LG, venkovní žaluzie na dálkové ovládání, internet - optický kabel, koupelna s vanou 170cm, sprchový kout prosklený, bidet, otopný žebřík, šatna, technická místnost, spíž, vestavěný nábytek (šatní skříně ložnice, regály v šatně, psací stůl a vestavěná komoda v pracovně, v obýváku vestavěná komoda pod televizí, kuchyňská linka na míru, vestavný nábytek předsíň), zahradní domek + pergola, retenční nádrže na vodu, prosklená veranda, terasa po celé délce domu s agátovou podlahou, vjezdová brána s elektrickým pojezdem, vodní prvek u terasy na ovládání, venkovní vyvýšené záhony.

Stejně, jako je v perfektním provedení interiér, je úžasný i exteriér. Zahrada je nádherně osázena krásnými dřevinami a vybízí k relaxaci, což umožňuje spousta oddychových míst v maximálním soukromí a také spousta zeleně.

Prodej domu, respektive vystěhování je závislé na koupi jiné nemovitosti. Podrobnosti sdělíme při prohlídce, kterou Vám rádi zajistíme. Jedná se o mimořádný dům.

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaNádražní, Šakvice
OkresBřeclav
Velikost3 pokoje
Užitná plocha127 m²
Plocha pozemku967 m²
Zastavěná plocha149 m²
Počet podlaží1
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaDřevěná
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2016
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Autobus