Prodej rodinné domy, 170 m² - Rozseč nad Kunštátem

Prodej rodinné domy, 170 m² - Rozseč nad Kunštátem
  • Adresa Rozseč nad Kunštátem 79
  • Ev. č. RT1209-01576
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 170 m²

5 890 000 Kč

cena k jednání

 

Prodej rodinné domy, 170 m2 - Rozseč nad Kunštátem

Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné obci Rozseč nad Kunštátem, pouhých 5 km od Kunštátu, 15 km od Letovic a 40 km od Brna.
Tato nemovitost se nachází v klidné části obce a je ideální volbou pro milovníky klidu, přírody a aktivní rekreace. Pro nadšence zimních sportů je SKI-areál Olešnice vzdálený jen 5 km.
Dům prošel rozsáhlými rekonstrukcemi, včetně zateplení, renovace střechy a izolace proti vlhkosti. Byly provedeny nové rozvody vody, topení a elektřiny, včetně instalace nové venkovní elektrické skříně s hodinami. K dispozici je také projekt, podle kterého rekonstrukce proběhla.
Rodinný dům je připraven k dalším úpravám, což umožňuje novému majiteli dokončit rekonstrukci podle vlastních představ, například v oblasti koupelen a podlah. V průběhu prodeje stále probíhají další úpravy v domě. Interiér domu se právě dokončuje dle plánu, takže úpravy dále postupují, pracuje se na dokončení podlahy, omítky apod.
Dům se zastavěnou plochou 142 m2, na pozemku o rozloze 224 m2 nabízí dům dostatek prostoru pro pohodlné bydlení, rekreaci nebo jako investici k dalšímu pronajímání.
Dům lze snadno rozdělit na dvě bytové jednotky s vlastními vchody. Okolí nabízí skvělé příležitosti pro cyklovýlety, pěší turistiku a lyžování.
Konstrukce budovy je v dobrém stavu a umožňuje okamžité využití všech výhod, které dům nabízí. Jedná se o ideální volbu pro ty, kteří hledají únik od městského ruchu. Staňte se majiteli tohoto jedinečného místa.
Rádi Vás provedeme osobně.
Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

!NA DOMĚ DÁLE PROBÍHÁ DOKONČOVÁNÍ REKONSTRUKCE, FOTO TEDY NENÍ 100% AKTUÁLNÍ!

Méně úsporná D

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaRozseč nad Kunštátem 79
OkresBlansko
Velikost4 pokoje
Užitná plocha170 m²
Plocha pozemku223 m²
Zastavěná plocha142 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZařízenýNe
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Terasaano
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadSeptik, Jímka