Prodej rodinného domu, obec Jedovnice, okres Blansko

Prodej rodinného domu, obec Jedovnice, okres Blansko
  • Adresa Jedovnice
  • Ev. č. RT1245-02505
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 274 m²

15 900 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Pohodlný rodinný dům na velkém pozemku obklopený úchvatnou zahradou s vodními prvky poskytuje dostatek místa i pro velkou rodinu, která zde najde dokonalé soukromí.
V zastoupení majitele nabízíme prodej přízemního rodinného domu s garáží a okrasnou zahradou s bazénem v obci Jedovnice, okres Blansko.
Tento dům o dispozici 4+1 nacházející se v okrajové části Jedovnic je jako stvořený pro rodinný život.
Dům má celkovou užitnou plochu 240 m2, celková plocha pozemku 1716 m2 samozřejmostí je i garáž s vchodem do domu a parkovací místo před garáží, vše obklopeno udržovanou vzrostlou zahradou.

Dispozice domu: zádveří ze vstupem do prostorné chodby, z chodby vstupujeme do samostatných neprůchozích pokojů, technické místnosti a garáže.
V přední části se nachází prostorný obývací pokoj s krbem, ložnice ze vstupem do koupelny s rohovou vanou, sprchovacím koutem a toaletou, kuchyně s jídelním koutem a vstupem přes francouzské okno na terasu s posezením.
Ve druhé části domu se nachází dva samostatné pokoje z toho jeden ze vstupem na terasu, koupelna s vanou a sprchovacím koutem, samostatná toaleta, šatna.
V technické místnosti se nachází plynový kotel s kompletním technickým zázemím, vstupem do prostorné garáže, kde je i menší dílna.

K domu náleží velmi příjemná a prostorná terasa. Před domem se nachází místo na pohodlné parkování se vstupní bránou. Parkovat se dá i v garáži, která je součástí domu. Jistě také oceníte vzrostlou udržovanou zahradu s okrasnými stromy a travinami, bazénem, pro relaxaci a odpočinek i jezírko s kapříky.

Jedovnice jsou spádová obec pro občany z okolních obcí, ale také patří k nejvyhledávanějšímu místu v Moravském krasu k rekreaci, turistice a vodním sportům. V okolí množství cyklostezek. Velmi dobrá dostupnost Jedovnice - Blansko 10 km, Brno - 25 km. Autobusové spojení každou hodinu do Brna.

Tento dům představuje ideální možnost pro ty, kteří hledají klidné a komfortní bydlení v blízkosti přírody, a zároveň chtějí mít snadný přístup k městským službám a zázemí.
Koupí této nemovitostí získáte nejen úžasné místo pro svou rodinu, ale také jedinečný komfort bydlení a odpočinku.

Méně úsporná D

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaJedovnice
OkresBlansko
Velikost4 pokoje
Plocha užitná274 m²
Plocha pozemku1.716 m²
Plocha zahrady1.442 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2004
Rok výstavby2003
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
GarážAno
OchranaCHKO
Terasaano
Bazénano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové

Podobné nemovitosti