Prodej rodinné domy, 155 m² - Rabac

Prodej rodinné domy, 155 m² - Rabac
  • Adresa Rabac, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-02165
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 155 m²

465 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Dům 130m od moře! Rabac, Labin, 155m2

Východní část Istrie je domovem dalšího malého rybářského městečka Rabac, které se dnes může pochlubit rozvinutou rodinnou turistikou.
Jeho nabídka je založena na slunci, výjimečně čistém moři, krásných plážích a bohatém spektru kulturního a historického dědictví.

Přesně v takové lokalitě se nachází tento dům s garáží, 3. řada od moře a vzdušná vzdálenost je cca 130 m od moře a pobřeží. Do centra města a na pláž je to asi 10 minut chůze.

Obytná nemovitost je dvojdomek s částí pozemku na jihovýchodní straně stavebního pozemku.
Celý dům s terasami je orientován na jihozápad, takže ze všech tří podlaží je nerušený výhled na moře, záliv a ostrov Cres a také výhled na staré město Labin. U domu je také garáž, která je zahrnuta v prodejní ceně.

Dům se skládá ze tří podlaží - v přízemí je garsonka s komorou a terasou 30 m2. V prvním patře je prostorný apartmán s velkou terasou, ze které je otevřený výhled na záliv Rabačka a moře, ideální pro ranní kávu a vychutnání si krásného výhledu. Byt je propojen s bytem ve druhém patře vnitřním schodištěm. Každé podlaží má samostatný vchod a je možné je zcela oddělit a vytvořit dva samostatné byty.

Dům s mořem jako na dlani nabízí možnosti uspořádání a přizpůsobení dle vlastních preferencí jak pro rodinný život, tak pro přizpůsobení a investici k dosažení luxusního ubytování pro cestovní ruch.

Nemovitost si zaslouží pozornost díky své výjimečné poloze, v docházkové vzdálenosti od moře, pláží, nábřeží, obchodů, pošty, lékaře, lékárny a dalších zařízení.

Jste jen pár kilometrů od středověkého města Labin, které potěší zachovalou lodžií ze 16. století, krásným starým centrem města a mnoha dalšími detaily.
Středomořské klima, vynikající gastronomická nabídka a několik aktivit udrží vaši zvědavost na poloostrově. Začněte objevovat další klenoty našeho pobřeží, od prvního letiště v Pule vás dělí jen asi 40 kilometrů, hodinu jízdy do nepřehlédnutelné Rovinje a Poreče.

Dům nabízí svým budoucím majitelům možnost nádherného místa k bydlení nebo výnosné nemovitosti, pokud se chcete věnovat cestovnímu ruchu nebo turistickému pronájmu, abyste rychleji vrátili investované prostředky!

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti + DPH a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaRabac, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná155 m²
Plocha pozemku200 m²
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
ZařízenýAno
ParkováníAno
GarážAno
Balkónano
Terasaano
VodaDálkový vodovod
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníJiné