Prodej rodinné domy, 289 m² - Rab, Kampor

Prodej rodinné domy, 289 m² - Rab, Kampor
  • Adresa Rab, Kampor, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-00204
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 289 m²

585 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Krásný rodinný dům se 4 byty 150m od moře! Kampor, Rab, 289m2

Představujeme vám krásný rodinný dům v Kamporu, který představuje dokonalou kombinaci elegance, pohodlí a blízkosti moře. S 289m2 obytné plochy a prostornou zahradou 679m2 nabízí tato nemovitost idylický domov nebo výjimečnou investiční příležitost.

Tato nemovitost se skládá z přízemí, prvního a druhého patra. V domě jsou celkem 4 samostatné byty, z nichž největší je v prvním patře. Obsahuje 100 m2 zařízeného prostoru s terasou a krásným výhledem na moře.

Každý apartmán má svůj vlastní vchod, který hostům umožňuje naprosté soukromí. Zatímco v přízemí je vstup na terasu, v prvním a druhém patře jsou balkony s krásným výhledem na Kamporska Draga. Byty jsou zrekonstruované, zařízené a připravené k nastěhování.

Tato nemovitost se nachází pouhých 150 m od moře a má vše, co potřebujete k relaxaci a užívání si středomořského životního stylu. Krásně zdobená zelená zahrada s grilem dodává tomuto domu ještě větší kouzlo, ale také poskytuje příležitost pro rodinná setkání na čerstvém vzduchu u moře.

Dům je také příležitostí k investici, protože má dobře zavedenou turistickou půjčovnu.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti + DPH a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaRab, Kampor, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná289 m²
Plocha pozemku679 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby1980
ZařízenýAno
Balkónano
Terasaano
TelekomunikaceSatelit
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
OdpadČOV pro celý objekt