Prodej rodinný dům, 253 m2 - Paskovská - Ostrava - Hrabová

Prodej rodinný dům, 253 m2 - Paskovská - Ostrava - Hrabová
  • Adresa Paskovská, Ostrava - Hrabová
  • Ev. č. RT1226-00423
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 253 m²

10 249 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

 

Nabízíme Vám ke koupi tento prostorný rodinný dům 7+1, umístěný ve vhodné lokalitě Ostravy - Hrabové. Dům je strategicky umístěný tak, že dává možnost jak k prostornému bydlení, tak například k sídlu firmy, nebo po minimálních zásazích se může využít pro ubytování typu Airbnb, které je teď hodně vyhledávané, nebo k menšímu penzionu.

Nabízený rodinný dům byl postaven jako samostatný objekt a má jedno nadzemní podlaží. Dům nemá podsklepení, ale je zde půda a disponuje vybudovaným obytným podkrovím. Celý objekt byl postaven v roce 1998 a v roce 2007 proběhla rekonstrukce kuchyně - modernizace (kuchyňská linka s plynovým sporákem), dále v roce 2008 výměna oken, modernizace zateplení celkového pláště budovy a dále v roce 2016 výměna zdroje vytápění (plynový kotel).

Co se základních technických věcí týče, okna jsou plastová s dvojsklem, plus dřevěná zdvojená - střešní a francouzské okno. V celém domě jsou instalovány žaluzie. V první koupelně najdeme rohovou vanu, sprchový kout, toaletu a umyvadlo, v podkrovní koupelně je klasická vana, bidet a umyvadlo se skříňkou. Vybavení WC: v 1.NP - klasická toaleta a umyvadlo, v podkroví pak klasická toaleta. V domě jsou použity dřevěné prosklené interiérové dveře, zárubně dveří jsou hliníkové a vchodové dveře jsou dřevěné. V kuchyni se nachází kuchyňská linka bez vestavěných spotřebičů a plynový sporák.

V obytných místnostech je podlaha řešena koberci a linem, v kuchyni je položeno lino, koupelna má na podlaze keramickou dlažbu a v chodbě je podlaha řešena keramickou dlažbou a koberci. V ostatních místnostech je podlaha řešena keramickou dlažbou a linem.

Mezi další vybavení domu patří i krb, sauna a zabezpečovací technika.

V domě je zavedena elektřina 230V. Dům je dále připojen na vodovodní řad, odpadní vody jsou svedeny do kanalizace a je zde připojen plyn. V domě je topení řešeno ústředím plynovým kotlem a topná tělesa tvoří závěsné radiátory. Ohřev vody je řešen plynovým kotlem.

Na pozemku se nachází okrasné a ovocné dřeviny, pozemek je oplocen dřevěným plotem s podezdívkou. Samotný pozemek je rovinatý. Přístup k objektu je bezproblémový po zpevněné obecní cestě. Možnost parkování je na vlastním pozemku.

K objektu náleží hospodářská budova s garážemi a sociálním zařízením, dřevník a rozsáhlejší zpevněné plochy.

V okolí nalezneme veškerou občanskou vybavenost, ale i dopravní spojení do okolních části ostravy a přilehlých měst.

Při rychlé a seriózním jednání je možná dohoda na ceně.

S financováním Vám rádi poradí náš kolega Aleš Kocur. Doporučuji prohlídku.

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaPaskovská, Ostrava - Hrabová
OkresOstrava-město
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná253 m²
Plocha pozemku1.129 m²
Plocha zahrady777 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObchodní a obytná
Datum nastěhování13. květen 2024
ZařízenýČástečně
Terasaano
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceSatelit, Kabelové rozvody
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové

Podobné nemovitosti