Prodej rodinné domy, 70 m² - Malá Roudka

Prodej rodinné domy, 70 m² - Malá Roudka
  • Adresa Malá Roudka 439
  • Ev. č. RT1209-01592
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 70 m²

1 390 000 Kč

cena k jednání

 

Prodej rodinné domy, 132 m2 - Malá Roudka

Nabízíme k prodeji kouzelnou chalupu v malebné vesnici Malá Roudka, okres Blansko. Tato nemovitost se nachází na idylickém místě u vody, které přímo vybízí k odpočinku a relaxaci. Chalupa je určena k celkové rekonstrukci, což vám dává jedinečnou příležitost přetvořit ji podle vašich představ.

Stávající obvodové stěny jsou v dobrém stavu a nabízejí možnost zachování původního charakteru stavby, zatímco střecha vyžaduje opravu. Pro ty, kteří preferují moderní řešení, je zde možnost strhnout stávající stavbu a postavit nový dům. Nemovitost je napojena na elektřinu a vodovodní řád, což usnadňuje jak rekonstrukci, tak případnou novou výstavbu.
K chalupě je možné přikoupit sousední zahradu, čímž získáte ještě více prostoru pro realizaci svých snů o dokonalém venkovském útočišti. Malá Roudka je klidná vesnice, která nabízí únik od ruchu města a možnost užívat si romantické chvíle v přírodě.

Nachází se v okrese Blansko, do Blanska je to přibližně 30 minut jízdy autem. Pokud preferujete větší město, Brno je vzdálené zhruba hodinu jízdy. Letovice jsou, jen asi 10 minut autem, což poskytuje skvělou dostupnost k veškeré občanské vybavenosti. Tato strategická poloha nabízí ideální kombinaci klidu venkova a dostupnosti městských služeb.

Přijďte se přesvědčit o kouzlu tohoto místa a objevte potenciál, který tato nemovitost nabízí. Je to ideální příležitost pro ty, kteří hledají klid, krásu a možnost vytvořit si domov podle svých představ.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaMalá Roudka 439
OkresBlansko
Velikost2 pokoje
Užitná plocha70 m²
Plocha pozemku522 m²
Zastavěná plocha132 m²
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná