Prodej rodinné domy, 107 m² - Kostelec nad Černými lesy

Prodej rodinné domy, 107 m² - Kostelec nad Černými lesy
  • Adresa Červený dub, Kostelec nad Černými lesy
  • Ev. č. RT1189-31297
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 107 m²

9 350 000 Kč

včetně právního servisu a provize RK

 

Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení majitele prodej novostavby, pravé poloviny rodinného domu (bytové jednotky) o velikosti 4+kk v obci Kostelec nad Černými Lesy – Praha východ. Dům je před dokončením a bude dokončen včetně interiéru a exteriéru, kde budou položené podlahy, interiérové dveře, sanita (která se již instaluje, včetně obkladů), zakončené kolaudací (předpoklad 10/20224), dokončená je i příjezdová komunikace před dům viz foto. Dům má obývací místnost s kuchyňským koutem, tři ložnice, jednu koupelnu, dvě WC a technickou místnost. Dům je vybaveny podlahovým vytápěním, elektrickými rozvody, elektro kotlem. Na podlahách je plovoucí podlaha a dlažba. Výhodou domu je, že nový majitelé mohou zasáhnout a zrealizovat výběr kuchyňské linky, která není součástí domu. Legenda místností přízemí - zádveří 10,10 m², WC 1,50 m², obývací pokoj + kuchyňský kout 37,76 m², chodba 7,96 m², technická místnost 3,95m², pokoj 11,97 m², pokoj 11,97 m², koupelna 8,28 m², ložnice 14,54 m², terasa 26,54m². Ve všech oknech budou instalovány venkovní elektrické rolety, plot a pojezdová brána. V domě je příprava pro instalaci fotovoltaické elektrárny, kamerový systém, příprava na zabezpečovací systém. Velmi klidná lokalita v nové zástavbě rodinných domů, v přímé návaznosti na stávající zástavbu. Kompletní inženýrské sítě - V současné době vyřizuje město Kostelec nad Černými lesy povolení na realizaci nové ČOV ( dle sdělení starosty cca 3-4 roky), neboť stávající již kapacitně nevyhovuje. Do doby zprovoznění nové ČOV v obci, budou splašky z každého RD odváděny do samostatné bezodtokové jímky, která bude součástí dodávky domu. Výborná dopravní dostupnost do Prahy a Říčan.

Některé fotografie jsou použité z realizace vedlejšího domu. Fotografie uvádíme pro představivost a prezentace vzoru a materiálu.

Možné financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám rádi pomůžeme. Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře. Vřele doporučuji prohlídku. Lokalita výstavby leží na okraji původní zástavby obce s nerušeným výhledem do přírody v blízkosti lesa k příjemnému bydlení ve zdravém prostředí, s dostatkem prostoru pro hobby, relaxaci a rodinné aktivity, které vhodné pro rodinu s aktivním životním stylem. Ideální místo pro pohodlné rodinné bydlení v klidu a pohodě. V obci je restaurace, supermarket, zastávky autobusu, fotbalové hřiště. Nedaleko se nachází Vyžlovka, kde se nacházejí tři rybníky na Jevanském potoce. Největší je Vyžlovský rybník s koupalištěm. Další občanská vybavenost v nedalekých Říčanech. Pro více informací neváhejte zavolat a domluvit si prohlídku. Ev. číslo: 31297.

Mimořádně úsporná A

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaČervený dub, Kostelec nad Černými lesy
OkresPraha-východ
Velikost4 pokoje
Plocha užitná107 m²
Plocha podlahová107 m²
Plocha pozemku397 m²
Plocha zastavěná137 m²
Počet podlaží1
Stav objektuVe výstavbě
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
Míst k parkování2
ParkováníAno
Terasaano
TopeníJiné
Home 4 People
Home 4 People
Nad Podbabskou skálou 350/17
Praha
info@home4people.cz

Zobraz 244 nabídek

Podobné nemovitosti