Prodej rodinné domy, 237 m² - Kaznějov

Prodej rodinné domy, 237 m² - Kaznějov
  • Adresa Pod Puchýřem, Kaznějov
  • Ev. č. RT1151-24419
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 237 m²

8 890 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Rodinný dům s udržovanou zahradou, terasou a zastěšenou pergolou v Kaznějově

Předmětem nabídky k prodeji je třípodlažní rodinný dům s udržovanou zahradou, garáží a dílnou v Kaznějově.
Rodinný dům postavený a kolaudovaný v roce 1976, má dvě nadzemní podlaží a obytné podkroví. Dispoziční řešení domu je 6+1+kk a dále dvě koupelny, tři toalety, garáž a dále technické zázemí. Užitná plocha domu celkem činí cca 237 m2, obytná plocha je cca 162 m2. Celková velikost pozemku je 732 m2. Dům je průběžně modernizován a rekonstruován. V roce 2011 byla instalována plastová okna, dům byl zateplen, v roce 2016 byla zhotovena vestavba půdy na obytné prostory. V roce 2021 byla osazena nová střešní krytina z pálených tašek.

Budoucí uživatelé jistě ocení udržovanou zahradu, na které je umístěná terasa s pergolou a krbem. Zde je možné trávit volný čas, relaxovat nebo grilovat s rodinou či přáteli. Díky umístění zajišťuje terasa velkou míru soukromí. Zahrada lze užívat nejen jako pobytovou a odpočinkovou, ale také jako užitkovou, neboť se na ní nachází záhony, plodící stromy a skleník a menší zahradní domek sloužící jako sklad zahradního nářadí.

V prvním nadzemním podlaží domu je předsíň, vstupní hala se šatnou, prádelna, technická místnost, sklad potravin, prostory pro umístění sportovních či sezonních věcí, toaleta a prostorná garáž. Při úpravách majitelé mysleli na úsporu energií a nákladů. Z tohoto důvodu byl dům, jak je výše uvedeno zateplen a osazena byla nová plastová okna. Dům má také dva topné systémy, a to jak plynový kotel, tak také kotel ATMOS na pelety.

Ve druhém nadzemním podlaží je kuchyně s kuchyňskou linkou vč. spotřebičů, obývací pokoj, dvě ložnice. V koupelně se sprchovým koutem je toaleta. V obytném podkroví je velký obývací pokoj s kuchyňským koutem vč. spotřebičů, ložnice a dětský pokoj. Dále je zde druhá koupelna se sprchovým koutem, vanou a toaletou. Díky dispozičnímu řešení lze dům užívat jak pro jednu rodinu, tak také jako vícegenerační bydlení.

Podlahy v domě jsou dlažba, dřevěné parkety, PVC nebo koberce. Okna jsou plastová, střechu kryjí pálené tašky Walter Jacobi. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě jako je plyn, veřejná voda, kanalizace a elektrická energie. Ohřev teplé vody zajišťují dva elektrické bojlery. Na zahradě je také sběr dešťové vody, která je užívána jako užitná voda na zalévání. Přístup na pozemek je z veřejné komunikace. Parkování je možné na vlastním pozemku nebo v přilehlé ulici.

Dům se nachází v Kaznějově s kompletní veřejnou infrastrukturou. Jsou zde sportoviště, kulturní zařízení, lékař, školka, mateřská školka, obchodní možnosti, pošta atd. V docházkové vzdálenosti od domu je autobusová zastávka. Cesta do města Plzně vzdálené cca 19 km trvá cca 23 minut. Kaznějov je město v okrese Plzeň-sever v Plzeňském kraji. Žije zde přibližně 3 100 obyvatel.

Pokud hledáte bydlení do 20 km od krajského města Plzně je tato nabídka právě pro Vás. Rádi Vás uvítáme na prohlídce, předáme podklady k nabízenému domu a podáme kompletní informace o prodeji.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaPod Puchýřem, Kaznějov
OkresPlzeň-sever
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha237 m²
Plocha pozemku732 m²
Počet podlaží3
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace1976
Rok výstavby1976
ZařízenýČástečně
GarážAno
Počet garáží1
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace