Prodej rodinné domy, 110 m² - Istarska županija, Poreč

Prodej rodinné domy, 110 m² - Istarska županija, Poreč
  • Adresa Istarska županija, Poreč, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-02669
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 110 m²

619 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Moderní vila ve výstavbě - Poreč, 110m2

Nedaleko centra Poreče, jen pár minut jízdy autem, je ve výstavbě moderní dvojvila. Vila má celkovou čistou obytnou plochu 110 m2, která se rozkládá v přízemí a prvním patře.

Přízemí vily tvoří otevřený prostor, který zahrnuje obývací pokoj, kuchyň a jídelnu a vytváří tak prostorný společný prostor. Dále je zde koupelna, sauna, jedna ložnice a východ na prostornou krytou terasu. Dále bude na zahradě o výměře 493 m2 vyhřívaný bazén.

V prvním patře vily jsou dvě ložnice, každá s vlastní koupelnou. Dále je zde komora pro další skladování a terasa s krásným výhledem do okolí.

Vytápění ve vile bude zajištěno podlahovým vytápěním, které bude využívat tepelné čerpadlo, pro chlazení místností budou použity klimatizace, které budou instalovány v každé místnosti.

V současné době je vila ve fázi výstavby, která poskytuje možnost personalizace vnitřního prostoru dle přání budoucích majitelů. Předpokládané dokončení stavby je plánováno na druhou polovinu roku 2024.

Uvedená cena se vztahuje na vilu připravenou k nastěhování.

Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB): A+

Tato moderní dvojvila nabízí možnost užít si pohodlné a luxusní bydlení jen pár minut od centra Poreče a zároveň umožňuje blízký kontakt s přírodou a veškerou občanskou vybavenost, kterou toto známé turistické město nabízí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti + DPH a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaIstarska županija, Poreč, Chorvatsko
Velikost3 pokoje
Plocha užitná110 m²
Plocha pozemku493 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVe výstavbě
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
Rok kolaudace2024
Rok výstavby2023
ZařízenýNe
Míst k parkování2
ParkováníAno
Terasaano
Bazénano