Prodej rodinné domy, 160 m² - Držovice

Prodej rodinné domy, 160 m² - Držovice
  • Adresa Jaroslava Ježka 190/1, Držovice
  • Ev. č. RT1356-402/24
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 160 m²

10 600 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej rodinného domu 160 m2, pozemek 235m2, Držovice, okres Prostějov

Vážení klienti, rádi bychom Vám nabídli zajímavou nemovitost se širokým potenciálem, která v mnoha ohledech může naplnit Vaše představy o ideálním bydlení. Ve výhradním zastoupení majitelů si Vám dovolujeme nabídnout k prodeji nadstandardní rodinný dům situovaný na ulici Jaroslava Ježka v Držovicích. Dvou podlažní částečně podsklepený cihlový dům o dispozici 4+1, se zastavěnou plochou 160 m2, na pozemku 235 m2. K původní části domu byla nově přistavěna garáž pro dvě auta s výkonnou nabíjecí stanice pro elektromobily, na kterou navazuje menší oplocená zahrada s vlastní studnou pro užitkovou vodu.
V přízemí domu se nachází zádveří, dřevěné schodiště do patra, vstup do sklepa, dva pokoje, z nichž jeden je průchozí, kuchyně s přípravou na instalaci kuchyňské linky, kterou si dle svých představ a možností realizuje nový majitel sám. Dále pak koupelna s vanou, velkým sprchovým koutem a toaletou, technická místnost a druhé zádveří vedoucí z garáže. Ve 2 patře jsou umístěny dva samostatné pokoje, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, vstup na terasu s vegetačním porostem, zřízenou na střeše garáže. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě. V domě byly položeny nové dřevěné plovoucí podlahy včetně nízkoteplotního podlahového vytápění, nové dveře včetně zárubní, nová okna se zasklením izolačními trojskly a kamenné parapety. Nové rozvody elektřiny, vody i odpadu. Zdrojem tepla na vytápění a ohřev vody je tepelné čerpadlo systém voda – vzduch. Součástí tepelného čerpadla je zásobníkový ohřívač teplé vody o objemu 220 l. Tento zásobník je napojen na solární systém termického kolektoru, který je umístěn na jižní straně střechy domu. Tyto chytré technologie v kombinaci tepelného čerpadla, solárního kolektoru, rekuperačního výměníku kvalitně provedeného komplexního zateplení a energeticky úsporných technologií zajišťuje minimální náklady na provoz, dále pak je provedena příprava k instalaci solární fotovoltaické elektrárny. Energetický štítek třídy B: Velmi úsporná budova s nízkými provozními náklady.
Dům prošel rozsáhlou moderní rekonstrukcí s použitím vysoce kvalitních materiálů, což zaručuje dlouhou životnost domu a je připraven k okamžitému nastěhování.
Dům se nachází v žádané části Držovic, v blízkosti veškeré občanské vybavenosti (škola, školka, obchody).

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaJaroslava Ježka 190/1, Držovice
OkresProstějov
Velikost4 pokoje
Užitná plocha160 m²
Plocha pozemku235 m²
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
GarážAno
Terasaano