Prodej rodinné domy, 147 m² - Čeladná

Prodej rodinné domy, 147 m² - Čeladná
  • Adresa Čeladná
  • Ev. č. RT1384-0034
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 147 m²

info v RK

cena u makléře

 

Prodej rodinné domy, 147 m2 - Čeladná

Tento projekt se nachází pouze 1,5 km od dvou 18 jamkových golfových hřišť, patřících klubu Prosper golf, na kterých se v nedávné minulosti pravidelně hrávaly turnaje PGA. Další golfové areály na vás pak čekají v krátké dojezdové vzdálenosti jako například Golf Ostravice. Veškeré letní i zimní sportovní a turistické aktivity budete mít přímo za prahem vašeho domu, který se nachází mezi pěti nejvyššími vrcholy Beskyd, kde také pro své unikátní klima byly již v předminulém století zbudovány lázně. Kompletní infrastruktura obce jako obchody, kavárny, škola, školka, pošta, lékařské ambulance, autobusová i vlaková zastávka a další jsou do 5 minut chůze. Do větších obchodních a kulturních center ve Frýdku Místku a Ostravě to máte jen 15, respektive 25 minut jízdy autem. Dá se říci, že zde máte vše na dosah ruky.
Domy byly navrženy tak, aby splňovaly nejen všechny energeticky úsporné a ekologicky šetrné standardy, ale zároveň také svým moderním neotřelým designem zapadly jak do centra obce, tak překrásné okolní horské krajiny.
Na každý detail byl kladen důraz tak, aby spojil luxus, pohodlí, funkčnost a bezpečnost. Domy jsou například vybaveny špičkovým 6-zónovým podlahovým vytápěním, které lze pohodlně ovládat přes mobilní aplikaci odkudkoliv. Dále pak je samozřejmostí krb, zabezpečovací systém, kamery a dalšími prvky, které vám nejen zpříjemní bydlení, ale postarají se o bezpečnost a soukromí. Chytré podlahové 6-zónové vytápění, tepelné čerpadlo Wiessmann, klimatizace a rekuperace, hliníková okna s trojsklem, předokenní žaluzie, krb, kamerový systém, zabezpečovací systém napojený na pult ochrany, vysokorychlostní internet s optickým kabelem, dvě stání pro auta, velkoformátová dlažba a třívrstvé dřevěné podlahy.
Termín dokončení stavby 8/2025.
Podrobnější informace v RK.

Mimořádně úsporná A

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaČeladná
OkresFrýdek-Místek
Velikost4 pokoje
Užitná plocha147 m²
Plocha pozemku260 m²
Zastavěná plocha75 m²
Počet podlaží1
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Míst k parkování2
ParkováníAno
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické