Prodej rodinné domy, 158 m² - Pržno

Prodej rodinné domy, 158 m² - Pržno
  • Adresa Pržno 328
  • Ev. č. RT1162-225
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 158 m²

13 900 000 Kč

 

Rodinný dům Pržno 328

Tento prostorný a jedinečný rodinný dům s pozemkem o rozloze 1.317 m2, který se nachází v klidné a malebné lokalitě, je ideální pro rodiny hledající harmonické a komfortní bydlení. Objekt je zkolaudovaný v roce 2020 a je ve velmi dobrém stavu, což zaručuje bezproblémové nastěhování a okamžité užívání. Dům je navržen s ohledem na moderní životní styl a jeho energetická náročnost třídy A zajišťuje mimořádně úsporný provoz, což se pozitivně odráží na nákladech za energie a přispívá k ochraně životního prostředí.
Dům se pyšní prostornou terasou, kde si můžete vychutnávat slunečné dny a obdivovat nádherné výhledy na okolní hory. Terasa je ideálním místem pro rodinné oslavy, grilování s přáteli nebo jen tak pro relaxaci s knihou v ruce. Zahrada nabízí dostatek prostoru pro různé aktivity, ať už jde o zahradničení, hry s dětmi nebo klidné chvíle strávené v přírodě. Je to místo, kde můžete naplno využít kouzlo venkovního života a užívat si přírodní krásy, které vás obklopují.
Moderní technologie, jako je tepelné čerpadlo a fotovoltaické panely, zajišťují efektivní vytápění a ohřev vody, což přispívá k ekologickému a ekonomickému bydlení. Tyto prvky nejen šetří náklady na energie, ale také zvyšují komfort a kvalitu života. Dům je vybaven rekuperací vzduchu, která zajišťuje příjemné a zdravé prostředí uvnitř, čímž se minimalizuje potřeba větrání a zajišťuje stálý přísun čerstvého vzduchu. Centrální vysavač usnadňuje údržbu a úklid, což oceníte zejména v rušném rodinném životě. Celkové náklady dále snižuje hospodaření s dešťovou vodou.
Podlahové vytápění přináší komfortní teplotu v každém ročním období, takže se můžete cítit příjemně a útulně i během chladných zimních měsíců. Pohodu zvyšuje litá polyuretanová podlaha v celém domě. Tento dům je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají harmonické bydlení v krásném prostředí s výhledem na přírodu, a nabízí vše, co moderní rodina potřebuje pro spokojený život.
Stavba přináší prvky soudobého bydlení a odpovídá aktuálním trendům v oblasti zateplování a úspor energie. Při výstavbě byly využity tepelně izolační keramické tvárnice, které zajišťují vynikající tepelnou izolaci. Střecha je zateplená dřevěná konstrukce, která zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči povětrnostním vlivům. Spodní část stavby je rovněž zateplená betonová konstrukce, což přispívá k celkové energetické efektivitě a komfortu bydlení. Tento dům je tedy nejen krásným, ale také praktickým a ekonomickým řešením pro vaši rodinu.
Neváhejte a domluvte si prohlídku této skvělé nemovitosti, kde lze vytvořit domov podle vašich snů.

Mimořádně úsporná A

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaPržno 328
OkresFrýdek-Místek
Velikost5 a více pokojů
Nízkoenergetickýano
Užitná plocha158 m²
Plocha pozemku1.317 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýNe
Terasaano
VodaDálkový vodovod
OdpadČOV pro celý objekt