Prodej pozemku pro bydlení, 3 400 m2 - Ochoz u Brna

Prodej pozemku pro bydlení, 3 400 m2 - Ochoz u Brna
  • Adresa Ochoz u Brna
  • Ev. č. RT1134-00163
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 3 400 m²

info v RK

 

Nabízíme k prodeji exkluzivní pozemek o rozloze 3 400 m2 v malebné obci Ochoz u Brna. Tento mírně svažitý pozemek se nachází na okraji obce, což zaručuje klid a soukromí, ideální pro výstavbu vašeho vysněného domova.

Ochoz u Brna je vyhledávanou lokalitou, která nabízí výjimečnou kombinaci přírody a snadné dostupnosti do centra Brna, které je vzdáleno pouhých 15 minut jízdy autem. Obec leží v blízkosti chráněné krajinné oblasti Moravský kras, která je známá svou jedinečnou přírodou, krasovými útvary a bohatými možnostmi pro turistiku, cyklistiku a další outdoorové aktivity.

V obci najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně mateřské a základní školy, obchodu, restaurací a sportovního vyžití. Blízkost přírody a zároveň výborné napojení na městskou infrastrukturu činí tento pozemek mimořádně atraktivním pro ty, kteří hledají komfortní bydlení v klidné a prestižní lokalitě.

Pokud hledáte místo pro svůj nový domov, které vám poskytne kvalitní bydlení v přírodě, avšak s rychlým přístupem do města, pak je tento pozemek v Ochozu u Brna tou správnou volbou. Nezmeškejte příležitost vlastnit tento jedinečný kus země v jedné z nejkrásnějších oblastí jižní Moravy.

Pro více informací zhlédněte naši videoprohlídku a neváhejte využít uvedený kontakt.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaOchoz u Brna
OkresBrno-venkov
Plocha pozemku3.400 m²
Poloha objektuRohový
ZástavbaVenkovská
OchranaCHKO
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelová televize
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické

Podobné nemovitosti