Prodej pozemky pro bydlení, 31 645 m² - Obora

Prodej pozemky pro bydlení, 31 645 m² - Obora
  • Adresa Obora
  • Ev. č. RT1370-06897
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 31 645 m²

8 990 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej pozemky, 31 645 m2 - Obora

Hledáte klidné místo k životu a třeba i splnění snu o ranči?

Tak tento pozemek, na jedinečném místě přímo na okraji obce Obora u Boskovic o celkové rozloze 31 645 m2, je určen přímo pro Vás. Neuvěřitelně klidné prostředí, krásný výhled do okolí a nedaleká skála s rozhlednou podtrhují unikátní atmosféru tohoto místa.

Pozemek nabízí zastavitelnou část o přibližné rozloze 1 100 m2, která je již kompletně oplocená a připravená k výstavbě. Ideální pro vytvoření vlastního ranče či venkovského sídla s dostatkem prostoru pro rodinu a zvířata.

Přípojka vody a elektřiny na pozemku zajišťuje bezproblémové zásobování všemi potřebnými sítěmi.

Užitná část pozemku je již částečně ohrazena. Tato část je skvěle využitelná pro pastvu nebo chov zvířat. Díky své rozloze pozemek nabízí možnost výstavby jiných staveb pro obhospodařování pozemku.

Obora u Boskovic je ideálně situována nedaleko města Boskovice, což zaručuje veškerou dostupnost služeb a občanskou vybavenost. Zároveň si však užijete klid a pohodu venkovského života.

Tato nemovitost je skvělou příležitostí pro vytvoření vlastního ráje na zemi. Zajistěte si svůj kousek klidu, přírody a svobody v srdci moravského kraje.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaObora
OkresBlansko
Plocha pozemku31.645 m²
VodaDálkový vodovod