Prodej pozemky pro bydlení, 629 m² - Kořenec

Prodej pozemky pro bydlení, 629 m² - Kořenec
  • Adresa Kořenec
  • Ev. č. RT1049-243310012
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 629 m²

info v RK

 

Prodej pozemku pro výstavbu rodinného domu, obec Kořenec, okres Blansko

Nabízíme k prodeji pozemek vhodný pro výstavbu rodinného domu v obci Kořenec. Pozemek má parcelním číslo 14 a jeho výměra je 629 m2. Výhodou je dobrá orientace pozemku a možnost bydlení v klidné části obce.
Dle znění územního plánu je pozemek vhodný pro výstavbu rodinného domu, přesněji bydlení individuální. Zastavět můžete 35% tedy až 220 m2 z pozemku. Maximální výšková regulace domu je 2NP + obytné podkroví. Předností pozemku je minimální převýšení a dobrá orientace.
IS - elektřina je přivedena k hranici pozemku, přípojka veřejné vody je cca 50 m, vodu lze řešit i vlastní studnou. Komunikací vedou datové kabely.

Samotná obec disponuje občanskou vybaveností, jakou je obchod vzdálený 150m, mateřská škola, dětské i sportovní hřiště, obecní úřad a restaurace. Dále v Kořenci najdete vyhlášený a vyhledávaný Golf & Ski areál, který nabízí hru na 18 jamkovém golfovém hřišti a je od pozemku vzdálený pouhých 650 m.
Kořenec leží v nadmořské výšce 600 m.n.m., nabízí krásné výhledy do okolí, je obklopen lesy a krásnou přírodou. V zimě jsou zde upravovány trasy pro běžkaře. Spádovým městem jsou Boskovice, které jsou vzdálené 10 km a jsou kompletně občansky vybavené.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat makléřku pro více informací a prohlídku.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaKořenec
OkresBlansko
Plocha pozemku629 m²
ZástavbaVenkovská