Prodej pozemky pro bydlení, 942 m² - Liberec

Prodej pozemky pro bydlení, 942 m² - Liberec
  • Adresa Bosenská, Liberec
  • Ev. č. RT1300-00180
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 942 m²

4 360 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej pozemky pro bydlení, 942 m2 - Liberec - Růžodol

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji stavební pozemek v severní části Liberce – Růžodol I.

Pozemek sestává ze souboru parcel o celkové výměře 942 m2. Je rovinatý a udržovaný formou okrasné zahrady, kompletně oplocený, s přístupem z obecní komunikace. Ze sítí je na pozemek zavedena vodovodní přípojka, na hranici se nachází přípojky plynu, elektřiny a kanalizace. Dle platného územního plánu spadá pozemek do ploch BU - bydlení všeobecného, umožňuje tedy výstavbu rodinného domu o 2 nadzemních podlažích a celkové výšce 12 m, zastavitelnost pozemku činí maximálně 25% s minimální plochou zeleně 60%.

Liberecká část Růžodol leží v severní části města, nedaleko obchodní zóny Sever (Globus – 4 minuty autem). V dosahu jsou tedy veškeré nákupní možnosti. Nejbližší autobusová zastávka je vzdálená 10 minut chůze (720m), MŠ a ZŠ vzdálená 16 minut chůze (820m) nebo 4 minuty autem (1,9km).

Pozemek pro jeho skvělou polohu a optimální velikost vřele doporučuji a věřím, že novým majitelům nabídne krásné a šťastné bydlení. Pro bližší informace mne neváhejte kontaktovat. Rád Vám tuto zajímavou nemovitost představím.

Nemovitost je možno financovat hypotečním úvěrem do 90% LTV. Financování jako přední hypoteční specialista s 14-ti lety praxe rád zdarma zajistím za exkluzivních VIP podmínek.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaBosenská, Liberec
OkresLiberec
Plocha pozemku942 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace