Prodej chata, 125 m² - Čisovice - Bojov

Prodej chata, 125 m² - Čisovice - Bojov
  • Adresa Čisovice - Bojov
  • Ev. č. RT1206-00066
  • Typ chata
  • Plocha 125 m²

16 990 000 Kč

 

Prodej stavebního pozemku 3.820 m2 s chatou 125m2

Nedaleko přírodního parku Brdské hřebeny a CHKO Český kras, v oblíbené chatové a rezidenční zóně obce Čisovice/Bojov, hned vedle Mníšku pod Brdy se nachází zcela jedinečný rozlehlý pozemek se vzrostlými stromy a pěstěnou zahradou. Na samém vrcholu je umístěna pěkná dřevěná chata s krásným výhledem do zalesněného údolí Bojovického potoka a vrch Velký Budín. Údolím potoka vede cesta plná brodů až k Vltavě do Měchenic.

Na pozemku je původní třípatrová dřevěná chata (přízemí a patro) se zděným suterénem vhodně zapuštěným do svahu. V suterénu o ploše cca 43 m2 se nachází technické zázemí chaty, dílna a skladové prostory. Hlavnímu obytný prostoru chaty s plochu cca 49 m2 dominuje obývací pokoj s krbem, kuchyně s americkými kamny a celoprosklená veranda s nádherným výhledem do údolí. V přízemí je dále umístěna koupelna a samostatná toaleta. V 1. patře jsou pak dvě samostatné ložnice s komorou. V zadní části chaty je ještě k dispozici krytá veranda s hlavním vstupem do chaty, krytí přístřešek pro dřevo s malou kůlnou a místo pro ohniště.

V současné době je pozemek v územním plánu v ploše pro Chaty - stavby pro rekreaci bez dalších limitů. Místo je tedy vhodné k přestavbě na krásnou rekreační vilu nabízející krásný .

Pozemek je napojen na veškeré potřebné inženýrské sítě jako je elektrika, vodovod, plynovod. Splaškové vody jsou svedeny do septiku. Na pozemku je i vlastní kopaná studna pro zalévání zahrady. Chatu je možné vytápět dřevem (krb a kamna), nebo pomocí plynového ústředního vytápění. Ohřev TÚV je řešen elektrickým bojlerem. Ve spodní části je k dispozici i garáž zapuštěná do svahu a další prostor pro parkování vozidel pod stromy. Nahoře před chatou jsou pak další 2 parkovací stání. Vjezdová brána na pozemek má dálkové ovládání.

Pozemek je umístěn na kraji obce Čisovice/Bojov. Místo je známé a vyhledávané milovníky koní, v okolí je množství rančů a míst pro ustájení koní, nedaleko je golfové hřiště Líšnice (5 km) nebo Karlštějn (15km), Slapská vodní nádrž (15 km). V obci je k dispozici obecní úřad, pošta, koloniál, kulturní dům. Ostatní občanská vybavenost je umístěna v nedalekém Mníšku pod Brdy. V místě je BUS a vlak, kousek je dálnice D4 sjezd č.14 nebo 18.

Údaje k nemovitosti

KategorieChata
LokalitaČisovice - Bojov
OkresPraha-západ
Velikost4 pokoje
Užitná plocha125 m²
Plocha pozemku3.820 m²
Počet podlaží3
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZařízenýČástečně
Míst k parkování5
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Terasaano (10 m²)
Sklepano (43 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední plynové