Prodej byty 4+1, 138 m² - Praha

Prodej byty 4+1, 138 m² - Praha
  • Adresa Divadelní, Praha
  • Ev. č. RT1363-26726
  • Typ byty 4+1
  • Plocha 138 m²
  • Vlastnictví osobní

info v RK

včetně poplatků, včetně provize

 

Luxusní bydlení s panoramaty v centru Prahy 4+1, 138 m2 - Praha 1 - Staré město

Jedinečná příležitost ke koupi - Jen pár kroků od Národního divadla vám nabízím tento exkluzivní byt 4+1 na pražském nábřeží o ploše 138 m2 se nachází ve vyjímečné historické reprezentativní budově s výtahem. Jako jediný přes celé patro v 5.nadzemní podlaží s panoramatickým výhledem od Národního divadla přes Petřín až k Pražskému hradu se dvěma zdobnými arkýři a balkony, vám přináší naprosté soukromí. Elegantně a moderně zařízený nadchne přitom všechny milovníky klasických historických prvků - zdobné štuky na stropech, rozety, repasované kazetové prosklené dveře, dřevěné dubové parkety.
Zdobnými historickými dveřmi vstoupíte do centrální chodby a projdete do prostorné jídelny a průchozího obývacího pokoje s nezapomenutelnými výhledy na Prahu. Hlavní ložnice rovněž orientovaná na panoramata Prahy má svoji samostatnou koupelnu s vanou. Na opačné straně bytu se nachází druhá ložnice s výhledy, která má samostatnou koupelnu se sprchovým koutem a balkonem, do které se vchází z chodby. V obou ložnicích jsou šatní skříně na míru z kvalitních materiálu. Samostatná kuchyň se snídaňovým stolkem je vybavená moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči značky Miele. Všechny pokoje jsou navíc osazeny klimatizační jednotkou. V rámci chodby se nachází chytře schované dveře do prostoru prádelny s pračkou a sušičkou a walk-in šatny.
Do domu vstupujete po červeném koberci jako celebrita. V domě je jen pár bytů a je perfektně udržovaný.

Tato jako kompletně vybavená nemovitost po rekonstrukci v jednom z nejkrásnějších a nejreprezentativnějších domů je připravena k okamžitému nastěhování a nabízí vám skvělou příležitost bydlet v samém srdci Prahy s dechberoucími výhledy na Prahu.

Neváhejte mne kontaktovat, ráda vám tento luxusní byt představím.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 4+1
LokalitaDivadelní, Praha
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha138 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Výtahano
Rozměry - výška stropu3,80 m
Balkónano (37 m²)
DopravaVlak, Silnice, MHD
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové